Categorized | Social

Profesorii și elevii care au făcut mărțișoare au fost premiați

Preşedintele Uniunii Femeilor Bihor, Mioriţa Săteanu a premiat luni, 12 martie, în sala mare a Primăriei Oradea, pe toţi profesorii şi elevii implicaţi în realizarea expoziţiei de mărţişoare „Un mărţişor – simbol al dragostei în prag de primăvară”, expoziţie a cărei vernisaj a avut loc la 1 martie.

La finalul acordării diplomelor, un elev talentat, Gojun Petru de la Şcoala generală „Ioan Bococi” i-a încântat pe cei prezenţi cu un cântec dedicat femeii şi mamei.

„Le mulţumesc în numele Primăriei Oradea, tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, atât elevilor care au lucrat la aceste mărţişoare, cât şi profesorilor care i-au coordonat.

Creaţiile lor au putut fi admirate în cadrul expoziţiei pe care am organizat-o în faţa Sălii Traian Moşoiu, atât de funcţionarii instituţiei, cât şi de cetăţenii, care au trecut pragrul Primăriei Oradea”

a spus purtătorul de cuvânt a Primăriei Oradea, Anca Sas.

Uniunea Femeilor urmează să deruleze în perioada următoare, proiectul „Darul Vieţii” (24 martie, ora 12:00 – acţiune în faţa Primăriei Oradea) care are ca scop promovarea ideii de familie, ce are în centrul său protejarea vieţii, protejarea copilului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult