Categorized | Social

Profesorii și elevii care au făcut mărțișoare au fost premiați

Preşedintele Uniunii Femeilor Bihor, Mioriţa Săteanu a premiat luni, 12 martie, în sala mare a Primăriei Oradea, pe toţi profesorii şi elevii implicaţi în realizarea expoziţiei de mărţişoare „Un mărţişor – simbol al dragostei în prag de primăvară”, expoziţie a cărei vernisaj a avut loc la 1 martie.

La finalul acordării diplomelor, un elev talentat, Gojun Petru de la Şcoala generală „Ioan Bococi” i-a încântat pe cei prezenţi cu un cântec dedicat femeii şi mamei.

„Le mulţumesc în numele Primăriei Oradea, tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, atât elevilor care au lucrat la aceste mărţişoare, cât şi profesorilor care i-au coordonat.

Creaţiile lor au putut fi admirate în cadrul expoziţiei pe care am organizat-o în faţa Sălii Traian Moşoiu, atât de funcţionarii instituţiei, cât şi de cetăţenii, care au trecut pragrul Primăriei Oradea”

a spus purtătorul de cuvânt a Primăriei Oradea, Anca Sas.

Uniunea Femeilor urmează să deruleze în perioada următoare, proiectul „Darul Vieţii” (24 martie, ora 12:00 – acţiune în faţa Primăriei Oradea) care are ca scop promovarea ideii de familie, ce are în centrul său protejarea vieţii, protejarea copilului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4362 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult