Categorized | Social

Contracte de finanțare de aproape 14 milioane de euro, semnate de Bolojan

Miercuri, 14 martie 2012, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, primarul Ilie Bolojan a semnat 3 noi contracte de finanţare ce vor genera investiţii de nu mai puţin de 13,6 milioane de euro în municipiul Oradea, ele crescând numărul de contracte semnate de Oradea în cadrul Regio la nu mai puţin de 17 şi la o sumă aproximativă de 71,7 milioane euro.

Cele trei contracte privesc reabilitarea şi refuncţionalizarea Corpurilor B, C, D ŞI E din Cetatea Oradea, reabilitare şi modernizarea Centrului de Îngrijire pentru Copii din Piaţa 1 Decembrie nr. 9.

Ultimul, dar nu cel din urmă proiect, este reabilitarea Pasajului Vulturul Negru (sistem de canalizare şi pavaj interior) şi iluminat arhitectural în vederea unei optime exploatări turistice şi a înscrierii acestui monument în circuitul european al secessionului.

„Documentaţia aferentă achiziţiei publice pentru aceste 3 contracte a fost efectuată, ea urmând acum calea procedurilor legale, avizarea Autorităţii Naționale pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice, încărcarea în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, depunerea şi evaluarea ofertelor.

Speranţa noastră este că, dacă nu vor interveni sincope, în luna iulie sau august a acestui an să avem deja fronturile de lucru deschise pentru toate aceste 3 obiective de investiţii”

a declarat primarul Ilie Bolojan.

Toate aceste proiecte au fost finanţate prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007-2013 – Axa prioritară 1.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult