Categorized | Social

Se introduce iluminatul public între podul din Piaţa Unirii și Podul Decebal

Primăria Oradea a început la sfârşitul săptămânii trecute lucrările de introducere a iluminatului public pe malul Crişului Repede, începând de la podul din Piaţa Unirii până la Podul Decebal. Valoarea lucrărilor se ridică la peste 1,1 milioane lei.

În această zonă se vor monta 40 de stâlpi de iluminat cu două braţe, astfel încât un braţ să lumineze aleea de biciclişti, iar celălalt aleea pietonală creată pe malul Crişului Repede, în urma lucrărilor desfăşurate aici de Administraţia Bazinală „Ape Crişuri”.

Lucrătorii de la S.C. Luxten au săpat un şanţ pentru introducerea cablului electric. Pe porţiunile, unde cablul a fost  introdus, şanţul a fost deja acoperit.

Urmează ca, vechile lampadare cu un singur braţ (care luminau doar partea de sus a malului, respectiv pista pentru biciclete) să fie dezafectate.

Valoarea acestor lucrări de introducere a iluminatului public este de peste 1,1 milioane lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult