Categorized | Social

Se introduce iluminatul public între podul din Piaţa Unirii și Podul Decebal

Primăria Oradea a început la sfârşitul săptămânii trecute lucrările de introducere a iluminatului public pe malul Crişului Repede, începând de la podul din Piaţa Unirii până la Podul Decebal. Valoarea lucrărilor se ridică la peste 1,1 milioane lei.

În această zonă se vor monta 40 de stâlpi de iluminat cu două braţe, astfel încât un braţ să lumineze aleea de biciclişti, iar celălalt aleea pietonală creată pe malul Crişului Repede, în urma lucrărilor desfăşurate aici de Administraţia Bazinală „Ape Crişuri”.

Lucrătorii de la S.C. Luxten au săpat un şanţ pentru introducerea cablului electric. Pe porţiunile, unde cablul a fost  introdus, şanţul a fost deja acoperit.

Urmează ca, vechile lampadare cu un singur braţ (care luminau doar partea de sus a malului, respectiv pista pentru biciclete) să fie dezafectate.

Valoarea acestor lucrări de introducere a iluminatului public este de peste 1,1 milioane lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult