Categorized | Social

AIESEC Oradea i-a premiat pe cei care i-au fost alături

Joi, 15 martie, la Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai a avut loc gala festivă „Awards Gala”, în cadrul căreia AIESEC Oradea și-a premiat colaboratorii și membrii. În cadrul evenimentului, AIESEC Oradea a premiat și colaboratorii mass-media, printre care s-a numărat și portalul de știri Oradea Press.

Eveniment a început la ora 17:30, în cadrul lui, serbându-se și 15 ani de activitate AIESEC Oradea.

La categoria mass-media, alături de postul TVS Oradea, ziarele Crișana și Adevărul de Seară, organizatorii au acordat un premiu și portalului de știri Oradea Press, răsplătind în acest fel colaborarea și modul obiectiv de a reflecta activitatea și evenimentele desfășurate de-a lungul anului trecut de organizație.

AIESEC Oradea este una dintre cele mai active organizaţii studenţeşti care oferă experienţe de învăţare prin actvităţi de voluntariat şi stagii internaţionale. Anual, asociația organizează peste 10 proiecte destinate elevilor din gimnaziu, de liceu şi studenţilor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult