Categorized | Sport

FC Bihor debutează în retur împotriva lui Poli Timișoara

Sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Iuliu Bodola, FC Bihor va întâlni Politehnica Timișoara, în primul meci al returului ligii a II-a. Spre bucuria orădenilor, echipa locală nu se confruntă cu probleme de efectiv, tot lodul fiind valid. Și cealaltă echipă a județului Luceafărul Felix, va juca tot sâmbătă, de la ora 11:00 împotriva echipei Mureșul Deva.

Noutăţile echipei FC Bihor faţă de turul de campionat le constituie revenirea atacantului Sulea, care a fst împrumutat, portarul Raul Avram, fundaşii Zanardini şi V. Petricău (promovat de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului), mijlocaşul Ovidiu Bic (de la Liberty) şi atacanţii Hadăr (Arieşul Turda) şi Ovidiu Popa (Liberty, ultima dată în Ungara).

Înaintea jocului, antrenorul Stelian Farcău a declarat:

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil, în compania unei echipe care anul trecut şi-a câştigat pe teren un loc de Liga Campionilor. Sper să nu dezamăgim pe nimeni dintre cei care cred în această echipă”

Tot sâmbătă, dar de la ora 100:00 pe Stadionul Cetate din Deva, Luceafărul Felix va juca împotriva echipei locale, Mureșul Deva.

La finalul turului, FC Bihor s-a clasat pe locul 9 cu 20 de puncte iar Luceafărul Felix pe 10 cu 19 puncte.

Adversara lui FC Bihor, Politehnica Timișoara se află pe locul 2 la egalitate de puncte cu ocupanta locului 1 Gloria Bistrița (34) în timp ce adversara Luceafărului, Mureșul Deva a terminat turul pe locul 12, cu 16 puncte.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “FC Bihor debutează în retur împotriva lui Poli Timișoara”

  1. Daniel Bokor spune:

    Peluza Nord Oradea a fost evacuata cu 10 minute inainte de inceperea meciului.
    Motivul?! Galeriile celor doua echipe erau prea apropiate (fiind despartite DOAR de catre doua sectoare de scaune, un cordon de jandarmi si doua garduri).

    PNO a pregatit o coregrafie pentru meciul cu Timisoara, coregrafie a carui mesaj a fost afisat pe gard tot meciul in fata peluzei goale. Pe langa mesaj mai erau pregatite zeci de steaguri identice si un mesaj care parca era predestinat: “Legalizati Libertatea” .

    Video cu realizarea mesajului si incidente de la meci: http://www.youtube.com/watch?v=nPD3rcBJee0

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult