Categorized | Sport

FC Bihor debutează în retur împotriva lui Poli Timișoara

Sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Iuliu Bodola, FC Bihor va întâlni Politehnica Timișoara, în primul meci al returului ligii a II-a. Spre bucuria orădenilor, echipa locală nu se confruntă cu probleme de efectiv, tot lodul fiind valid. Și cealaltă echipă a județului Luceafărul Felix, va juca tot sâmbătă, de la ora 11:00 împotriva echipei Mureșul Deva.

Noutăţile echipei FC Bihor faţă de turul de campionat le constituie revenirea atacantului Sulea, care a fst împrumutat, portarul Raul Avram, fundaşii Zanardini şi V. Petricău (promovat de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului), mijlocaşul Ovidiu Bic (de la Liberty) şi atacanţii Hadăr (Arieşul Turda) şi Ovidiu Popa (Liberty, ultima dată în Ungara).

Înaintea jocului, antrenorul Stelian Farcău a declarat:

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil, în compania unei echipe care anul trecut şi-a câştigat pe teren un loc de Liga Campionilor. Sper să nu dezamăgim pe nimeni dintre cei care cred în această echipă”

Tot sâmbătă, dar de la ora 100:00 pe Stadionul Cetate din Deva, Luceafărul Felix va juca împotriva echipei locale, Mureșul Deva.

La finalul turului, FC Bihor s-a clasat pe locul 9 cu 20 de puncte iar Luceafărul Felix pe 10 cu 19 puncte.

Adversara lui FC Bihor, Politehnica Timișoara se află pe locul 2 la egalitate de puncte cu ocupanta locului 1 Gloria Bistrița (34) în timp ce adversara Luceafărului, Mureșul Deva a terminat turul pe locul 12, cu 16 puncte.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “FC Bihor debutează în retur împotriva lui Poli Timișoara”

  1. Daniel Bokor spune:

    Peluza Nord Oradea a fost evacuata cu 10 minute inainte de inceperea meciului.
    Motivul?! Galeriile celor doua echipe erau prea apropiate (fiind despartite DOAR de catre doua sectoare de scaune, un cordon de jandarmi si doua garduri).

    PNO a pregatit o coregrafie pentru meciul cu Timisoara, coregrafie a carui mesaj a fost afisat pe gard tot meciul in fata peluzei goale. Pe langa mesaj mai erau pregatite zeci de steaguri identice si un mesaj care parca era predestinat: “Legalizati Libertatea” .

    Video cu realizarea mesajului si incidente de la meci: http://www.youtube.com/watch?v=nPD3rcBJee0

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult