Categorized | Social

O ocazie unică de a învăța din eșecul altora

Cinema Cortina din cadrul Oradea Shopping City, va găzdui, în 31 mai 2012, a doua ediţie locala „11even”. În cadrul ei, oameni cunoscuți publicului larg vor vorbi câte 11 minute despre câte un eșec personal și despre cum a fost el depășit, încercând să le inspire orădenilor încrederea și dorința de a depăși orice obstacol din viață.

După prima ediţie a evenimentelor „11even” din 11.11.2011 în care oameni cunoscuţi publicului larg sau mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viaţă excepţionale au acceptat provocarea de a vorbi în faţa unui auditoriu timp de 11 minute, fiecare despre un eşec din viaţa lui, iată că organizatorii anunţă pentru 2012 o a doua ediţie „11even”, mult mai complexă

La Oradea evenimentul va fi găzduit de Cinema Cortina din cadrul Oradea Shopping City, în 31 mai.

Dana Deac, Adi Hădean, Ana Maria Georgescu, Ioana Elena Ciobanu, Cornelia Deiac, Ionuţ Breb, Ioan Manolache, Dacian Palladi, Alexandrina Chelu, Sebastian Bărbălan şi Cosmin Falub au fost cei 11 speakeri ai primei ediţii 11even Oradea, care şi-au destăinuit în faţa publicului orădean, experienţele, eşecurile  şi succesele. Moderator a fost directorul Casei de Cultură a Municipiului Oradea, Flavius Bunoiu.

Fondurile care vor fi acumulate din sponsorizări şi vânzarea biletelor vor fi direcţionate către Programul de Inovaţie al Fundaţiei Comunitare Oradea, program sprijinit de ARC – www.arcromania.ro.

Evenimentele locale „11even” din 2012 se vor desfăşura în perioada 25 – 31 mai. Seria acestor evenimente va debuta la Cluj în 25 mai şi se va încheia la Bucureşti, în 31 mai.

În intervalul de timp dintre 25 şi 31 mai, „11even” va ajunge în Iaşi, Sibiu, Bistriţa, Oradea, Timişoara, Braşov, Baia Mare, Alba Iulia, Târgu Mureş şi Chişinău.

Pornind de la tematica din acest an, „Despre oameni curajosi si despre oameni care au creat bucurie în jurul lor”, în cadrul evenimentelor publicul participant va putea să asculte şi să trăiască emoţia unor experienţe de viaţă extraordinare.

Scopul este acela de a arăta prin discursuri de 11 minute ale invitaţilor că trebuie şi putem fi mai încrezători în propriile forţe, înţelegând că speranţa, curajul şi puterea de a aduce bucurie în jurul nostru sunt elementele care fac diferenţa şi care ne pot ajuta să depăşim diverse provocări şi să perseverăm atât la nivel personal cât şi profesional.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “O ocazie unică de a învăța din eșecul altora”

  1. FB spune:

    tot nu inteleg legatura cu poza mea

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult