Categorized | Oradea

PSD-iștii au stabilit lista candidaților pentru Consiliul Local Oradea

Social-democraţii din municipiul Oradea şi-au desemnat candidaţii pe lista USL pentru Consiliul Local al Municipiului Oradea. Printre aceștia se află președintele PSD Oradea Claudiu Pop, inginerul Ioan Bonchiș și medicul Aurel Mohan.

După ce la începutul săptămânii, liberalii și-au anunțat primii zece candidați pentru posturile de consilieri locali în Oradea, joi, 22 martie 2012, a venit rândul colegilor de alianță, PSD.

Astfel, la şedinţa Comitetului Executiv al PSD Oradea din data de 21.03.2012 s-au stabilit primele propuneri ale PSD Oradea pentru lista de candidaţi ai USL pentru Consiliul Local.

La următoarea şedinţa Consiliului Municipal al PSD Oradea din data de 19.04.2012 s-a definitivat lista și s-a hotărât și ordinea candidaţilor PSD Oradea pe lista USL pentru Consiliul Local.

Vor candida pentru posturile de consilieri: Claudiu Pop – economist, Călin Barabaș – asistent medical principal, Ioan Bonchiș – inginer economist, Doina Bunea – profesor, Felix Buzgău – economist, Lila Debelka – inginer, Sorin Gal – inginer, Aurel Mohan – medic, Liviu Sabău – economist, Cosmin Silaghi – administrator la o societate comercială, Adrian Stângă – inginer, Claudia Timofte – lector universitar doctor, Gheorghe Rugan – inginer, Lucian Unița – medic și Romulus Ursădan – economist.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult