Categorized | Cultură

„Eurofotoart – 2012”, ocazie unică de a vă consacra ca fotograf

Asociaţia Artiştilor Fotografi din România va organiza în perioada 8 mai – 15 iunie 2012, Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Eurofotoart – 2012”. La salon pot participa, cu fotografii alb-negru sau color, artişti fotografi amatori şi profesionişti din toată lumea.

Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, în parteneriat cu Comisia Europeană – Reprezentanţa în România şi Parlamentul European – Biroul de Informare în România, prin Asociaţia Euro Foto Art din Oradea, va organiza  în perioada 8 mai – 15 iunie 2012, ediţia a IV-a, a Salonului Internaţional de Artă Fotografică, sub denumirea Eurofotoart – 2012.

Singurul salon internaţional cu acest profil din Europa, Eurofotoart – 2012 se va derula în cadrul primei ediţii a Festivalul European de Fotografie – România 2012 şi este dedicat sărbătoririi Zilei Europei (9 mai).

La salonul internaţional pot participa artişti fotografi amatori şi profesionişti din toate părţile lumii, cu fotografii realizate în Europa. Tematica salonului este liberă. Fiecare autor va putea participa cu câte patru fotografii la cele două secţiuni: imagini alb-negru şi color.

Lucrările vor fi trimise, în format digital, pe CD, în format jpg, dimensiunile imaginii 1024×768 puncte. Mărimea fişierului nu trebuie să depăşească 1Mb. Aceleaşi imagini vor fi trimise, pe acelaşi CD, şi în format minim 2000×3000 puncte, pentru tipar, pe adresa: Asociaţia „Euro Foto Art” – Căsuţa poştală 223 – 410.610 – Oradea 1, judeţul Bihor, până la data de 05.04.2012.

Vernisajul oficial al Salonului Internaţional, precum şi ceremonia de înmânare a premiilor, vor avea loc cu ocazia Zilei Europei în data de 08 mai 2012, orele 12:00, la sediul Spaţiului Public European (parterul Casei Uniunii Europene, str.Vasile Lascăr nr. 31, Bucureşti).

Informaţii suplimentare se pot obţine prin e-mail, pe adresa: office@aafro.ro sau office@eurofotoart.ro, pe pagina www.aafro.ro respectiv la telefoanele 0726.292.111 sau 0741.212.111.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “„Eurofotoart – 2012”, ocazie unică de a vă consacra ca fotograf”

  1. lilisor spune:

    În era internetului îmi vine tare greu să accept ideea de a trimite fotografii pe CD prin Poșta Română! 🙂

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult