Categorized | Cultură

„Eurofotoart – 2012”, ocazie unică de a vă consacra ca fotograf

Asociaţia Artiştilor Fotografi din România va organiza în perioada 8 mai – 15 iunie 2012, Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Eurofotoart – 2012”. La salon pot participa, cu fotografii alb-negru sau color, artişti fotografi amatori şi profesionişti din toată lumea.

Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, în parteneriat cu Comisia Europeană – Reprezentanţa în România şi Parlamentul European – Biroul de Informare în România, prin Asociaţia Euro Foto Art din Oradea, va organiza  în perioada 8 mai – 15 iunie 2012, ediţia a IV-a, a Salonului Internaţional de Artă Fotografică, sub denumirea Eurofotoart – 2012.

Singurul salon internaţional cu acest profil din Europa, Eurofotoart – 2012 se va derula în cadrul primei ediţii a Festivalul European de Fotografie – România 2012 şi este dedicat sărbătoririi Zilei Europei (9 mai).

La salonul internaţional pot participa artişti fotografi amatori şi profesionişti din toate părţile lumii, cu fotografii realizate în Europa. Tematica salonului este liberă. Fiecare autor va putea participa cu câte patru fotografii la cele două secţiuni: imagini alb-negru şi color.

Lucrările vor fi trimise, în format digital, pe CD, în format jpg, dimensiunile imaginii 1024×768 puncte. Mărimea fişierului nu trebuie să depăşească 1Mb. Aceleaşi imagini vor fi trimise, pe acelaşi CD, şi în format minim 2000×3000 puncte, pentru tipar, pe adresa: Asociaţia „Euro Foto Art” – Căsuţa poştală 223 – 410.610 – Oradea 1, judeţul Bihor, până la data de 05.04.2012.

Vernisajul oficial al Salonului Internaţional, precum şi ceremonia de înmânare a premiilor, vor avea loc cu ocazia Zilei Europei în data de 08 mai 2012, orele 12:00, la sediul Spaţiului Public European (parterul Casei Uniunii Europene, str.Vasile Lascăr nr. 31, Bucureşti).

Informaţii suplimentare se pot obţine prin e-mail, pe adresa: office@aafro.ro sau office@eurofotoart.ro, pe pagina www.aafro.ro respectiv la telefoanele 0726.292.111 sau 0741.212.111.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “„Eurofotoart – 2012”, ocazie unică de a vă consacra ca fotograf”

  1. lilisor spune:

    În era internetului îmi vine tare greu să accept ideea de a trimite fotografii pe CD prin Poșta Română! 🙂

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult