Categorized | Social

Rechinii imobiliari despăgubiți de Primărie. Proiectul noului Parc Salca, deblocat

Primarul Ilie Bolojan a anunţat marți, 27 martie că municipalitatea a înlăturat ultimele obstacole din calea realizării parcului Salca, administraţia orădeană având acum posibilitatea de a depune toate documentaţiile necesare la Fondul pentru Mediu pentru a porni procedura de implementare a realizării parcului.

Primăria Oradea a depus încă de anul trecut un proiect de cofinanţare la Administraţia Fondului pentru Mediu, pentru amenajarea terenului de aproximativ 4 hectare de la strada Meiului până la pârâul Peţa.

Acest proiect a fost aprobat, însă nu a putut fi demarat din cauza unor persoane fizice şi juridice care contestau proiectul, cerând despăgubiri pentru terenurile deţinute în zonă.

„În aceste zile, municipalitatea a găsit o formulă pentru ca toate persoanele în cauză să fie despăgubite, asigurându-le spaţii în alte locuri din oraş.

Astfel, putem debloca acest proiect şi în perioada imediat următoare vom depune documentaţia necesară la Fondul de Mediu, pentru ca proiectul să fie finalizat anul viitor”

a declarat primarul Ilie Bolojan.

În cadrul proiectului se va amenaja un spaţiu de recreere şi de timp liber adecvat zonei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Rechinii imobiliari despăgubiți de Primărie. Proiectul noului Parc Salca, deblocat”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult