Categorized | Sport

Oradea și-a răsplătit sportivii cei mai buni

În cadrul şedinţei Consiliului Local de vineri, 30 martie, primarul Ilie Bolojan, viceprimarii Rozália Biró şi Florica Cherecheş, precum şi reprezentanţii grupurilor PNL, PSD, UDMR şi PD au înmânat premii tinerilor care au adus performanțe deosebite în sport, pentru municipiul Oradea.

Conform spuselor iniţiatorului proiectului, consilierul local Istvan Huszar, proiectul are ca scop recunoaşterea şi premierea sportivilordin municipiul Oradea care realizează performanţe remarcabile în cadrul competiţiilor sportive.

Din categoria sportivilor de performanţă care au beneficiat de premiere, în limitele bugetului alocat, fac parte sportivii de performanţă cu vârste cuprinse între 10-18 ani, elevi ai şcolilor orădene, care au obţinut individual rezultate deosebite în cadrul competiţiilor sportive mondiale, europene sau naţionale obţinând locul I, II, respectiv locul III.

În cadrul evenimentului festiv, primarul Ilie Bolojan a menţionat:

„Aş vrea să mulţumesc în numele Primăriei Oradea şi al Consiliului Local tuturor celor care se implică în activitatea sportivă, preşedinţilor de cluburi, antrenorilor şi nu în ultimul rând sportivilor noştri”.

Printre premianți s-au numărat Ligia Grozav, Ruth Barna, Larisa Florian și Bianca Fazecaş.

La finalul evenimentului, consilierul Huszar Istvan a propus ca ziua de 30 martie să fie declarată în Oradea, Ziua Sportului Orădean.

Lista completă a sportivilor premiați o puteți descărca de aici.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult