Categorized | Sport

Oradea și-a răsplătit sportivii cei mai buni

În cadrul şedinţei Consiliului Local de vineri, 30 martie, primarul Ilie Bolojan, viceprimarii Rozália Biró şi Florica Cherecheş, precum şi reprezentanţii grupurilor PNL, PSD, UDMR şi PD au înmânat premii tinerilor care au adus performanțe deosebite în sport, pentru municipiul Oradea.

Conform spuselor iniţiatorului proiectului, consilierul local Istvan Huszar, proiectul are ca scop recunoaşterea şi premierea sportivilordin municipiul Oradea care realizează performanţe remarcabile în cadrul competiţiilor sportive.

Din categoria sportivilor de performanţă care au beneficiat de premiere, în limitele bugetului alocat, fac parte sportivii de performanţă cu vârste cuprinse între 10-18 ani, elevi ai şcolilor orădene, care au obţinut individual rezultate deosebite în cadrul competiţiilor sportive mondiale, europene sau naţionale obţinând locul I, II, respectiv locul III.

În cadrul evenimentului festiv, primarul Ilie Bolojan a menţionat:

„Aş vrea să mulţumesc în numele Primăriei Oradea şi al Consiliului Local tuturor celor care se implică în activitatea sportivă, preşedinţilor de cluburi, antrenorilor şi nu în ultimul rând sportivilor noştri”.

Printre premianți s-au numărat Ligia Grozav, Ruth Barna, Larisa Florian și Bianca Fazecaş.

La finalul evenimentului, consilierul Huszar Istvan a propus ca ziua de 30 martie să fie declarată în Oradea, Ziua Sportului Orădean.

Lista completă a sportivilor premiați o puteți descărca de aici.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult