Categorized | Social

Află care sunt tendințele industriei ospitalității și turismului la Hotel Tourism & Leisure Investment Conference!

În perioada 24 – 26 aprilie, în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, va avea loc cea de-a V-a ediție a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere și de turism din România.

Zilele de 25 si 26 aprilie sunt dedicate connferintei si seminariilor, prin intermediul carora evenimentul isi propune sa ofere o analiza extinsa asupra aspectelor majore de evolutie a industriei ospitalitatii si turismului din ultimul an, precum si identificarea solutiilor de promovare a proiectelor si a factorilor de performanta din industrie.

Printre subiectele conferintei din 25 aprilie se vor regasi: perspective ale trendurilor hoteliere pentru 2012, performante hoteliere ale anului 2011, strategii de promovare a turismului si analize in detaliu ale brandurilor hoteliere de succes.

Panelul vorbitorilor din prima zi include antreprenori, reprezentanti din top management, CEO si General Managers ai celor mai mari branduri din industrie, precum: Philippe Bijaoui, Vicepresident Business Development, Rezidor Hotel Group, Thomas Emanuel, Director of Business Development, STR Global, Michael Neifer, Owner, First consulter & Chief of Investigation, dnl) Group, Luc Gesvret, S.V.P Operations ACCOR, Czech Republic and Romania, Gabriela Florescu, General Manager, Maxigel, Laura Tiuca, Head of the Hospitality and Leisure Group, Salans Bucharest, Ivica Cacic, Vice President Development CIS Ukraine & Balkans, Marriott International Inc., Sorin Ionescu, Managing Partner, Fivestar Hospitality, Adela Cristea, Development Director – Europe & Africa, Hilton Hotels, Wolfgang Pagl, Market Management Director pentru Europa de Est, Austria si Elvetia, Expedia Inc, Bogdan Stanciu, Managing Director, Bit Soft, Roger Jones, Owner, Roger Jones Golf & Leisure Ltd., Marybelle Arnett, Vice President Development Europe & Africa, Hampton by Hilton, Hilton Worldwide, Roger Allen, Managing Director, Thermarium Spa Management, Mehmet Onkal Cha, Managing Partner, BDO Hospitality Consulting, Philippe Doizelet, Managing Partner , Horwath HTL, Gianleo Bosticco, Development Director, France, Italy, Turkey and Southern Europe, Meliá Hotels International, Philip Harrison, Managing Director, Harrison, Dragos Petrescu, CEO,Grupul City Grill, Rahul Salgia, CEO, DigiValet.

Ziua dedicata seminariilor, 26 aprilie, va contine doua sesiuni interactive: Hotel Security Seminar, sustinut de invitatul international Michael Neifer, in cadrul caruia vor fi prezentate modalitati de optimizare a securitatii hotelurilor si Social Media Workshop, care va reuni specialisti din industria hoteliera si a ospitalitatii si specialisti in social media, care vor analiza in ce masura turismul poate lua amploare in si prin online.

Pentru mai multe informatii referitoare la eveniment, va invitam sa accesati site-ul www.hotelconference.ro.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult