Categorized | Social

De săptămâna viitoare începe demolarea podului aflat peste Pârâul Adona

Săptămâna viitoare, luni 9 aprilie vor începe lucrările de demolare a podului peste Pârâul Adona de pe strada Leonardo da Vinci. Circulaţia pe pod va fi închisă pentru aproximativ două luni de zile.

Primăria Oradea va lua măsurile necesare pentru devierea circulaţiei, prin semnalizări corespunzătoare peste caseta de beton armat, care întubează Pârâul Adona pe zona adiacentă podului.

Devierea circulaţiei se va realiza pe lângă actualul pod, peste întubarea realizată.

Lucrările de demolare a podului vor fi executate de firma Selina, iar lucrările de realizare în continuare a casetei, care întubează pârâul, vor fi executate de firma Repcon, contractată de Administraţia Bazinală Ape Crişuri.

După finalizarea acestor lucrări, Primăria Oradea va trece la amenajarea de parcări de reşedinţă în toată această zonă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult