Categorized | Social

Curățenie cu gojdiștii

În cadrul campaniei de curaţenie de primăvară, derulată de Primăria Oradea în perioada 12 martie – 15 aprilie, elevii clasei a VIII A de la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu au salubrizat voluntar de-a lungul aleii Gojdu.

Cei aproape 30 de liceeni, conduşi de diriginta lor, Lăcrimioara Ţic şi de părinţii Rencsik Otto şi Cohut Mircea au adunat în saci de plastic toate mizeriile aruncate de trecători pe aleea betonată de lângă apă şi pe spaţiul verde aferent.

În timpul activităţii, tinerii au constatat, că trecătorii au aruncat foarte multe mucuri de ţigară pe jos. Totodată, aceştia au descoperit un morman de moloz, rezultat din construcţii şi aruncat la baza unui copac.

Gojdiştii au ridicat resturile de moloz şi le-au depozitat în saci de plastic în vederea ridicării şi transportării de către RER.

Echipele operatorului de salubritate, RER Ecologic Service au desfăşurat azi activităţi de salubrizare şi de întreţinere a următoarelor zone: str. Nufărului, Parcul Ţăranilor, Cantemir, Calea Clujului, str. Salcâmilor, str. Vlădeasa, Splaiul Crişanei, str. Octavian Goga, Armatei Române, Oneştilor, Horea, 22 Decembrie.

De asemenea, o echipă de la Penitenciarul Oradea urmează să finalizeze în aceste zile acţiunea de salubrizare de pe malul drept al Crişului Repede (zona Silvaş).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult