Categorized | Social

Investiție de 30 de milioane de euro și 250 de locuri noi de muncă în Parcul Industrial din Oradea

Plexus a sărbătorit marți, 3 aprilie, începerea construcţiei unei noi fabrici de producţie în Parcul Industrial din Oradea. La ceremonie a participat preşedintele regional Plexus, Steve Frisch și primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan. Noua investiție va fi gata în primăvara anului 2013 și va crea 250 de noi locuri de muncă.

Noua întreprindere, care va fi situată în Eurobusiness Industrial Parc, va înlocui actuala locaţie Plexus în Oradea. Viitoarea fabrică va avea 26 de mii de metri pătraţi de spaţiu de producţie şi birouri, cu teren adiacent disponibil pentru o viitoare expansiune.

Investiţia este de aproximativ 40 milioane de dolari (30 milioane euro), proiectul având ca termen de finalizare primăvara anului 2013. Se anticipează creşterea numărului de angajaţi de la 250, cât este în prezent, la 500 de persoane în momentul în care fabrica va fi complet operaţională.

„Din momentul începerii activităţii noastre în 2009 în locaţia închiriată din Oradea, am construit o echipă puternică de oameni care au furnizat în mod constant servicii excelente clienţilor noştri.

Drept urmare baza noastră de clienţi continuă să crească în această regiune importantă, care necesită capacitate de producţie suplimentară. Investiţia în această nouă clădire ne va permite să furnizăm clienţilor noştri o ofertă cu o valoare sporită în sectorul de piaţă al volumului de producţie mic spre mijlociu.

Această locaţie poate oferi clienţilor noştri, în special celor care au piaţa de desfacere exclusiv în Europa, o soluţie europeană la un cost total mai scăzut”

a spus Steve Frisch, preşedintele regional Plexus – EMEA.

Corporația Plexus furnizează soluţii optime pentru realizarea produselor printr-un model de flux valoric unic. Acest model de servicii centrate pe client integrează în mod omogen procese inovative de conceptualizare, design, comercializare, fabricare a produsului, servicii de mentenanţă pentru a furniza soluţii complete pentru clienţii din America, Europa şi regiunea Asia-Pacific.

Plexus este leader în sectorul de piaţă axat pe volumul de producţie mic spre mijlociu, oferind programe de o complexitate ridicatã centrate pe client şi caracterizate prin flexibilitate, tehnologie, calitate şi reglementări unice.

De serviciul său de relaţii cu clienţii, de calitate excepţională, beneficiază peste 130 de companii ce furnizează produse de marcă aparţinând următoarelor sectoare de piaţă: Networking/Comunicaţii, Medical, Industrial/Comercial şi Apărare/Securitate/Aerospaţial.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult