Categorized | Social

Alte 210 de parcări finalizate la Oradea

Primăria Oradea a finalizat săptămâna trecută amenajarea a încă 210 de parcări în municipiu. Acestea au costat peste 650 de mii de lei și au fost executate de firma Selina.

Astfel, s-au amenajat spaţiile de parcare de pe str. Sovata, din curtea interioară a blocurilor Q1 –Q2. Lucrările au început în luna martie şi au ca rezultat amenajarea a aprox. 85 de locuri de parcare de domiciliu. Zona a fost delimitată cu borduri, după care s-a turnat stratul de asfalt. Urmează ca în perioada următoare să fie marcate şi numerotatate locurile de parcare. Valoarea estimată a lucrărilor este de aproximativ 229 de mii de lei.

Cu această ocazie au fost finalizate şi lucrările pentru siguranţa circulaţiei desfăşurate în zona rampei Podului Sovata pe malul drept al Crişul Repede.

În total, aici s-au amenajat aproximativ 70 de parcări tip fagure (la fel cum au fost executate şi pe drumul uzinal înspre liniile de tramvai în dreptul Fabricii de Zahăr şi CAS) atât pe căile de acces dintre blocuri, cât şi lângă magazinul Nova Euro. Valoarea estimată a lucrărilor este de 231 de mii de lei.

Totodată, au fost terminate şi lucrările pentru siguranţa circulaţiei din zona Splaiul Crişanei – Oneştilor. În cadrul acestor lucrări, s-au reamenajat aproximativ 55 de locuri de parcare. Dintre acestea, 22 sunt parcări noi. Valoarea estimată a lucrărilor este de 196 de mii de lei.

Toate lucrările vor fi executate de S.C. Selina S.A.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult