Categorized | Social

Alte 210 de parcări finalizate la Oradea

Primăria Oradea a finalizat săptămâna trecută amenajarea a încă 210 de parcări în municipiu. Acestea au costat peste 650 de mii de lei și au fost executate de firma Selina.

Astfel, s-au amenajat spaţiile de parcare de pe str. Sovata, din curtea interioară a blocurilor Q1 –Q2. Lucrările au început în luna martie şi au ca rezultat amenajarea a aprox. 85 de locuri de parcare de domiciliu. Zona a fost delimitată cu borduri, după care s-a turnat stratul de asfalt. Urmează ca în perioada următoare să fie marcate şi numerotatate locurile de parcare. Valoarea estimată a lucrărilor este de aproximativ 229 de mii de lei.

Cu această ocazie au fost finalizate şi lucrările pentru siguranţa circulaţiei desfăşurate în zona rampei Podului Sovata pe malul drept al Crişul Repede.

În total, aici s-au amenajat aproximativ 70 de parcări tip fagure (la fel cum au fost executate şi pe drumul uzinal înspre liniile de tramvai în dreptul Fabricii de Zahăr şi CAS) atât pe căile de acces dintre blocuri, cât şi lângă magazinul Nova Euro. Valoarea estimată a lucrărilor este de 231 de mii de lei.

Totodată, au fost terminate şi lucrările pentru siguranţa circulaţiei din zona Splaiul Crişanei – Oneştilor. În cadrul acestor lucrări, s-au reamenajat aproximativ 55 de locuri de parcare. Dintre acestea, 22 sunt parcări noi. Valoarea estimată a lucrărilor este de 196 de mii de lei.

Toate lucrările vor fi executate de S.C. Selina S.A.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult