Categorized | Social

Care este cel mai bun hotel din România. Aici îl puteți vota!

In acest an, in prima zi din cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, 24 aprilie, va avea loc a doua editie a GALEI PREMIILOR DE EXCELENTA, un eveniment in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovative hoteluri, restaurante, baruri, pensiuni, spa-uri etc. din Romania.

Pana pe 12 aprilie poti vota din lista proiectelor finaliste castigatorul Premiilor de Excelenta din cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference!

Lista hotelurilor, restaurantelor, barurilor, spa-urilor etc. care au intrat in finala poate fi vizualizata aici: http://hotelconference.ro/2012/ro/gala-finalisti.php. Pentru a incepe votarea si pentru mai  multe informatii privind procesul de votare, acceseaza link-ul: http://hotelconference.ro/2012/ro/votare.php.

Intr-un cadru exclusivist, Gala va premia performantele atinse in industria hoteliera prin eforturi, inovatie si angajament de lunga durata, intr-un context economic cel putin dificil.

Toate nominalizarile primite vor fi analizate de un juriu format din 16 profesionisti: Calin Ile (FIHR), Franz Xaver Rattenstetter (Crowne Plaza), Linda Griffin (Athenee Palace Hilton), Gabriela Florescu (Maxigel), Dragos Popescu (Concept Hotels), Razvan Pirjol (THR – Consulting Group), Igael Porecki (JW Marriott Bucharest Grand Hotel), Meda Annemarie Vasiliu (JW Marriott Bucharest Grand Hotel), Bogdan Stanciu (BIT SOFT), Dragos Anastasiu (Eurolines România), Javier Garcia Del Valle (Happy Tour), Lucian Boronea (Accent Travel & Events), Laura Tiuca (Salans Bucharest), Sorin Ionescu (Fivestar Hospitality), Marten Schoenrock (Intercontinental Bucharest), Yilmaz Yildirimlar (Radisson Blu Hotel).

Cea de-a sasea editie a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference reuneste in acest an reprezentanti din partea autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca si va avea loc in perioada 24 – 26 aprilie, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

A doua zi a evenimentului, desfasurata pe 25 aprilie, va gazdui o conferinta de o zi, in care panelul de vorbitori invitati, specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera si a ospitalitatii, va oferi participantilor o imagine la zi asupra integrarii tacticilor de investitii si convertirea acestora in indici de profitabillitate.

A treia zi a evenimentului, desfasurata pe parcursul zilei de 26 aprilie, este dedicata seminariilor si studiilor practice oferite de specialisti ai companiilor de top din industrie.

In cadrul workshopurilor si seminariilor tehnice, specialisti, experti si practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii vor oferi exemple practice si studii de caz celor prezenti.

Mai multe informatii privind subiectele abordate, vorbitori si inscriere puteti gasi pe: www.hotelconference.ro.

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult