Categorized | Social

A început întubarea pârâului Adona. Urmează amenajarea de noi parcări

Marți, 10 aprilie au început lucrările de demolare a podului peste Pârâul Adona de pe strada Leonardo da Vinci din cartierul Nufărul. La finalul acestora, Primăria Oradea va amenaja parcări de reşedinţă în zonă.

Lucrările de demolare a podului sunt executate de firma Selina, iar lucrările de realizare în continuare a casetei care întubează pârâul vor fi executate de firma Repcon, contractată de Administraţia Bazinală Ape Crişuri.

Demolarea va ţine aproximativ 2 săptămâni, perioadă după care vor începe lucrările de întubare a Adonei.

La finalul lucrărilor Primăria Oradea va amenaja parcări de reşedinţă în această zonă.

Primăria Oradea a luat deja măsurile necesare pentru devierea circulaţiei, prin semnalizări corespunzătoare peste caseta de beton armat, care întubează Pârâul Adona, pe zona adiacentă podului. Devierea circulaţiei se va realiza pe lângă actualul pod, peste întubarea realizată.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult