Categorized | Social

A început întubarea pârâului Adona. Urmează amenajarea de noi parcări

Marți, 10 aprilie au început lucrările de demolare a podului peste Pârâul Adona de pe strada Leonardo da Vinci din cartierul Nufărul. La finalul acestora, Primăria Oradea va amenaja parcări de reşedinţă în zonă.

Lucrările de demolare a podului sunt executate de firma Selina, iar lucrările de realizare în continuare a casetei care întubează pârâul vor fi executate de firma Repcon, contractată de Administraţia Bazinală Ape Crişuri.

Demolarea va ţine aproximativ 2 săptămâni, perioadă după care vor începe lucrările de întubare a Adonei.

La finalul lucrărilor Primăria Oradea va amenaja parcări de reşedinţă în această zonă.

Primăria Oradea a luat deja măsurile necesare pentru devierea circulaţiei, prin semnalizări corespunzătoare peste caseta de beton armat, care întubează Pârâul Adona, pe zona adiacentă podului. Devierea circulaţiei se va realiza pe lângă actualul pod, peste întubarea realizată.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult