Categorized | Social

Iubiți câinii? Puteți adopta unul la Târgul de Adopții de vineri

La finalul acestei săptămâni, în zilele de vineri, 13 şi sâmbătă, 14 aprilie (între orele 10:30 – 17:00), Primăria Oradea va organiza, împreună cu Fundaţia SOS Dogs, un nou târg de adopţii a câinilor comunitari. Iubitorii vor putea alege dintre 400 de exemplare canine, toate cu analizele la zi.

Târgul va avea loc în Parcul Liniştii, la ţarcul de câini, iar iubitorii de animale vor avea posibilitatea să adopte aproape 400 de câini, dintre care 200 sunt tineri (până în 5 ani), iar 50 sunt pui. Toţi aceştia sunt sterilizaţi, vaccinaţi, deparazitaţi şi cu carnetul de sănătate la zi.

Cei care doresc să adopte un animal trebuie să se prezinte cu cartea de identitate.

„Cei care vor adopta un câine vor beneficia pentru câinii adoptaţi de consultaţii gratuite şi tratamente medicale la preţuri reduse, oferite de fundaţia SOS Dogs”

se precizează într-un comunicat al Primăriei.

Potrivit statisticilor Fundaţiei SOS Dogs s-au constatat abandonări frecvente de câini în zone precum: str. Ogorului – zona Metro, B-dul Ştefan cel Mare, Calea Clujului, zona Matei Corvin, mulţi dintre aceştia fiind de rasă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult