Categorized | Social

Iubiți câinii? Puteți adopta unul la Târgul de Adopții de vineri

La finalul acestei săptămâni, în zilele de vineri, 13 şi sâmbătă, 14 aprilie (între orele 10:30 – 17:00), Primăria Oradea va organiza, împreună cu Fundaţia SOS Dogs, un nou târg de adopţii a câinilor comunitari. Iubitorii vor putea alege dintre 400 de exemplare canine, toate cu analizele la zi.

Târgul va avea loc în Parcul Liniştii, la ţarcul de câini, iar iubitorii de animale vor avea posibilitatea să adopte aproape 400 de câini, dintre care 200 sunt tineri (până în 5 ani), iar 50 sunt pui. Toţi aceştia sunt sterilizaţi, vaccinaţi, deparazitaţi şi cu carnetul de sănătate la zi.

Cei care doresc să adopte un animal trebuie să se prezinte cu cartea de identitate.

„Cei care vor adopta un câine vor beneficia pentru câinii adoptaţi de consultaţii gratuite şi tratamente medicale la preţuri reduse, oferite de fundaţia SOS Dogs”

se precizează într-un comunicat al Primăriei.

Potrivit statisticilor Fundaţiei SOS Dogs s-au constatat abandonări frecvente de câini în zone precum: str. Ogorului – zona Metro, B-dul Ştefan cel Mare, Calea Clujului, zona Matei Corvin, mulţi dintre aceştia fiind de rasă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult