Categorized | Cultură

Frumusețea feminină în obiectivul artistului fotograf Đorđe Vukičević

Din 13 aprilie 2012, Galeria „Euro Foto Art” din Oradea, va găzdui o nouă expoziţie de artă fotografică. De această dată pe simezele galeriei vor fi expuse lucrările artiltului fotograf Đorđe Vukičević din Novi Sad, Serbia. Vernisajul va avea loc vineri, 13 aprilie 2012, la ora 18:00.

Expoziţia intitulată „101 de poveşti” cuprinde 101 fotografii alb-negru şi color, realizate în ultimii 3 ani, pe care artistul fotograf le consideră o contribuţie personală la prezentarea frumuseţii feminine.

Đorđe Vukičević s-a născut pe 13 august 1962, în Novi Sad – Serbia, este căsătorit şi are doi copii, Milan şi Braniszlav. În ultima perioadă de timp se ocupă în exclusivitate cu fotografierea subiectelor de nud.

Este membru al Fotoclubului „Novi Sad” din oraşul de pe malul Dunării şi managerul a mai multor Saloane internaţionale organizate de acest fototclub.

În ultima perioadă de timp Đorđe Vukičević a participat cu lucrările sale la peste 70 de Saloane Naţionale de Artă Fotografică, multe din ele fiind distinse şi premiate. Până în prezent din fotografiile  sale au fost organizate 6 expoziţii personale.

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 13 aprilie 2012, la ora 18:00 în prezenţa soţiei şi a artistului expozant, respectiv a artistului fotograf Lennert Géza, care va participa şi în calitate de translator.

Organizatorii manifestării, Asociaţia „Euro Foto Art”, Clubul Fotografic „Nufărul” Centrul Cultural şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor din Oradea, invită pe toţi iubitorii artei fotografice să participle la înaugurarea expoziţiei personale.

Lucrările vor fi prezentate publicului de criticul de artă Ramona Novicov, iar expoziţia va fi deschisă oficial de artistul fotograf Ştefan Tóth, care va participa la eveniment şi în calitate de preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.

Momentele muzicale vor fi asigurate de artiştii Cvartetului de coarde Varadinum din Oradea.

Noua expoziţie va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 08 mai 2012, intrarea fiind liberă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult