Categorized | Cultură

Frumusețea feminină în obiectivul artistului fotograf Đorđe Vukičević

Din 13 aprilie 2012, Galeria „Euro Foto Art” din Oradea, va găzdui o nouă expoziţie de artă fotografică. De această dată pe simezele galeriei vor fi expuse lucrările artiltului fotograf Đorđe Vukičević din Novi Sad, Serbia. Vernisajul va avea loc vineri, 13 aprilie 2012, la ora 18:00.

Expoziţia intitulată „101 de poveşti” cuprinde 101 fotografii alb-negru şi color, realizate în ultimii 3 ani, pe care artistul fotograf le consideră o contribuţie personală la prezentarea frumuseţii feminine.

Đorđe Vukičević s-a născut pe 13 august 1962, în Novi Sad – Serbia, este căsătorit şi are doi copii, Milan şi Braniszlav. În ultima perioadă de timp se ocupă în exclusivitate cu fotografierea subiectelor de nud.

Este membru al Fotoclubului „Novi Sad” din oraşul de pe malul Dunării şi managerul a mai multor Saloane internaţionale organizate de acest fototclub.

În ultima perioadă de timp Đorđe Vukičević a participat cu lucrările sale la peste 70 de Saloane Naţionale de Artă Fotografică, multe din ele fiind distinse şi premiate. Până în prezent din fotografiile  sale au fost organizate 6 expoziţii personale.

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 13 aprilie 2012, la ora 18:00 în prezenţa soţiei şi a artistului expozant, respectiv a artistului fotograf Lennert Géza, care va participa şi în calitate de translator.

Organizatorii manifestării, Asociaţia „Euro Foto Art”, Clubul Fotografic „Nufărul” Centrul Cultural şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor din Oradea, invită pe toţi iubitorii artei fotografice să participle la înaugurarea expoziţiei personale.

Lucrările vor fi prezentate publicului de criticul de artă Ramona Novicov, iar expoziţia va fi deschisă oficial de artistul fotograf Ştefan Tóth, care va participa la eveniment şi în calitate de preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.

Momentele muzicale vor fi asigurate de artiştii Cvartetului de coarde Varadinum din Oradea.

Noua expoziţie va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 08 mai 2012, intrarea fiind liberă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult