Categorized | Social

Iepuraș de Paști pentru copii. 280 de calculatoare donate şcolilor din Bihor

În cursul zilei de joi, 12 aprilie 2012, a avut loc un moment festiv în cadrul căruia preşedinta fundaţiei Nato Charity  Bazaar din Bruxelles, Katalin Schmidt, a predat  280 de calculatoare, monitoare şi imprimante unor şcoli şi asociaţii din Oradea şi Bihor.

Donaţia celor 280 de calculatoare, 168 de monitoare, 45 de imprimante şi 4 servere a devenit posibilă datorită Clubului Rotary Oradea, care a asigurat transportul din Bruxelles, precum şi depozitarea şi sortarea echipamentelor.

La deschiderea evenimentului, Katalin Schmidt a menţionat:

„Mulţumesc din suflet Clubului Rotary şi preşedintelui Alexandru Moş pentru deschiderea şi amabilitatea faţă de acest proiect. Clubul Rotary, prin faptul că a făcut posibil transportul acestor obiecte la Oradea, ne-a ajutat foarte mult.

De asemenea, mulţumesc colegilor mei de la Nato, d-lui Claude Sercer şi Daniel Galant, d-nei Danielle Pater de la Fundaţia OXFAM şi d-nei  Jacqueline Darquennes şi echipa ei de la Crucea Roşie din Soignies pentru donaţiile făcute.

Sper că după vacanţa şcolară, copiii din şcolile orădene şi bihorene vor folosi cu succes echipamentele primite”.

Prezent la eveniment, preşedintele Clubului Rotary Oradea, Alexandru Moş a spus:

„Pentru Clubul Rotary este foarte important orice proiect care vine în sprijinul comunităţii.

Dorim şi promitem că şi în viitor ne vom implica în proiecte asemănătoare, proiecte care contribuie la dezvoltarea societăţii”.

Membrii Clubului Rotary s-au implicat în ultimii ani în mai multe acţiuni împreună cu Primăria Oradea, proiecte precum amenajări peisagistice sau acţiuni caritative.

În cadrul acţiunii de azi au primit echipamente şcolile din Sâniob, Girişu de Criş, Episcopia Bihor, Chişlaz, Săcădat, Ineu, Oşorhei, Diosig, Marghita, Bratca, Tinca, Pădurea Neagră, precum şi Liceul Mihai Eminescu, Şcoala Calea Mare şi Căminul Felix din Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Iepuraș de Paști pentru copii. 280 de calculatoare donate şcolilor din Bihor”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Iepuraș de Paști pentru copii. 280 de calculatoare donate şcolilor din Bihor […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult