Categorized | Social

Peste trei luni, toți șoferii care vor parca pe trotuarele străzii Leonardo da Vinci vor fi amendați

Primarul Ilie Bolojan a prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă pe teren, stadiul lucrărilor la realizarea căilor de acces în Cartierul Nufărul II, de la podul de pe strada Nojoridului până la accesul rutier din strada Leonardo Da Vinci cu trecere peste Pârâul Adona spre Nufărul.

Lucrările care se realizează peste Pârâul Adona se vor executa în patru etape, fiecare corespunzătoare unui tronson al pârâului: de la Aleea Salca la podul de pe str Nojoridului; de la podul de pe str Nojoridului până pe str. nou creata, care face legătura  Gh. Asachi; de la str. Gh. Asachi până la podul de pe str. Leonardo da Vinci, care s-a demolat și de la acest pod, până la centură.

Administraţia Bazinală Ape Crişuri a finalizat partea sa de lucrări hidro-tehnice şi a predat tronsonul intubat al Pârâului Adona (Adona II) Primăriei Oradea în vederea începerii lucrărilor de amenajare.

În total, s-au realizat 1409 metri de casetare şi 616 metri de lucrări de consolidare făcute cu elemente de tip fagure.

„Am predat lucrarea constructorului, urmând ca amenajarea să fie finalizată în trei luni. Zona va fi amenajată cu trotuare noi, accese spre blocuri, spaţii verzi şi peste 130 de locuri de parcare.

Când toate lucrările vor fi gata, nu vom mai permite accesul parcării autoturismelor pe str. Leonardo Da Vinci, unde traficul e deja îngreunat. Maşinile vor putea parca pe locurile de parcare nou create”

a spus primarul Ilie Bolojan.

Conform contractului, valoarea lucrărilor este de peste 1,6 milioane lei (cu tot cu TVA), iar firma executantă este Selina.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

4 Responses to “Peste trei luni, toți șoferii care vor parca pe trotuarele străzii Leonardo da Vinci vor fi amendați”

 1. Mortu spune:

  Abia astept sa fie gata parcarea si sa vad cum nu vom inchepea toti in ea :))
  Om vide` atunci ce o sa facem 🙂

 2. Gerula spune:

  \”Peste trei luni, toți șoferii care vor parca pe trotuarele străzii Leonardo da Vinci vor fi amendați\”Azi in 2017 tot nu sunt locuri destule de parcare , multi au 2-3 masini,si daca esti in relatii proaste cu administratorul de scara nu vezi loc de parcare platit , ca asa vrea pu… lui sau piz … ei.Pe trotuar nu mai circula nimeni toti au masini si cei care nu au visat.Colectionam toate harburile besite din accident.Gunoiele de la politia locala fac poze si dau amenzi ca alta treaba nu au.20 ani de zile au fost parcate masinile pe trotuar pentru ca este suficient de lat , intre un autoturism , nu jeep ,nu … ramane suficient loc sa treaca o persoana.Eu am o masina unde s-o pun daca in parcarea cu plata nu sunt suficiente locuri ?Vreau sa intru in legalitate si nu se poate.Sa dau 100 Ron pe amenda de fiecare data cand trec hienele de la politia locala pe strada.Poate intentionat fac asa , ca sa aibe pe cine amenda.Daca nu gasiti solutii , asta este o bomba cu ceas …

 3. Gerula spune:

  Corectie Colectionam toate harburile besite din \”Occident\”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult