Categorized | Social

Bungău și Horga în turul doi al alegerilor pentru șefia Universității

Constantin Bungău și Ioan Horga au reușit luni să acceadă în turul doi al alegerilor pentru rectoratul Universității din Oradea cu un număr de 637 de voturi dintr-un total de 896. Alegerile au avut loc între ora 8.00 și 18:00 în Sala de Jocuri Sportive a Universității, prezența la vot fiind de 77,91 la sută, adică 896 de alegători din 1150.

Începutul de săptămână a fost unul bun pentru Constantin Bungău și Ioan Horga care au acces în turul final al alegerilor pentru șefia Universității din Oradea.

Vremea bună a făcut ca și prezența la vot să fie numeroasă. Aceasta se anunța promițătoare încă de la ora 12:00, oră până la care votaseră deja 379 de universitari, adică 33% din totalul alegătorilor. Până la ora 14:00 numărul alegătorilor aproape se dublase ajungând la 653 de persoane, adică 56,8%.

În jurul orei 16:00, biroul de presă al Universității din Oradea anunța o prezență la vort de 800 de Universitari, adică 69,6 la sută. Când a început numărarea voturilor, la ora 18:00, numărul final al alegătorilor care merseseră la vot era de 896 persoane, adică 77,91 la sută.

În urma numărării voturilor, cel mai bine clasat candidat a fost Constantin Bungău cu 439 de voturi, urmat, la distanță foarte mare, de Ioan Horga cu 198 voturi. Pe locul trei s-a clasat Alexandr Ilieș cu 109 voturi, urmat de Gheorghe Ionescu cu 62 de voturi, Ioan Felea cu 57 și Mircea Chiriac cu 22 de voturi.

Constantin Bungău și Ioan Horga au acces așadar în turul doi de scrutin, tur care va avea loc miercuri, 25 aprilie, în aceeași Sală de Jocuri.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult