Categorized | Oradea

În frunte cu Ilie Bolojan, USL-iștii orădeni și-au depus candidaturile

Vineri, 27 aprilie, la ora 11:00, la Biroul Electoral de Circumscripţie al municipiului Oradea, Uniunea Social Liberală a depus lista cu cei 34 de candidaţi pentru Consiliul Local. Printre candidaturi se numără, alături de cea a actualului primar Ilie Bolojan și cea a viceprimarului Florica Cherecheș și a managerului Teatrului Regia Maria, Daniel Vulcu.

Înregistrarea candidaturilor a durat doar câteva minute și s-a făcut la Biroul Electoral de Circumscripţie al municipiului din Primăria Oradea. După depunerea dosarelor, Ilie Bolojan a făcut o scurtă declarație presei din sala mare a Primăriei.

„Mi-am depus candidatura cu siguranța faptului că în acest mandat pe care l-am încheiat am reușit împreună cu echipa din Primări să facem multe lucruri bune pentru municipiul Oradea, fapt care ne determină să fim încrezători și în viitor.

Sunt convins că împreună cu echipa USL vom putea să facem mult mai multe lucruri bune pentru mandatul următor”

a spus primarul Ilie Bolojan. El a fost completat de președintele PSD Oradea, Claudiu Pop:

„Ne prezentăm în fața dumneavoastră cu o echipă competentă care are proiecte, planuri și rezolvări pentru tot ceea ce înseamnă administrația municipiului Oradea.

Îl vom sprijini pe actualul și viitorul primar pentru a duce la bun sfârșit proiectele bune și foarte bune pe care le-a început acum patru ani de zile”

Pe lista candidaților USL înregistrați la Biroul Electoral de Circumscripţie al municipiului Oradea se găsesc: Bolojan Ilie-Gavril – PNL, Pop Claudiu Adrian – PSD, Cherecheş Florica – PNL, Mălan Mircea – PNL, Timofte Claudia-Simona – PSD, Cupşa Ioan – PNL, Negrean Daniel-Dumitru – PNL, Bonchiş Ioan – PSD, Vulcu Daniel-Sorin – PNL, Dan Octavian – PNL, Mohan Aurel-George – PSD, Câmpan Ioan – PNL, Lascu Tudor-Sebastian – PNL, Debelka Boglarka-Lilia – PSD, Dulca Camelia-Mariana – PNL, Popa Dan-Lucian – PNL, Sabău Popa Liviu – PSD, Filimon Teofil Laviniu – PC, Manea Mihai – PNL, Gal Sorin-Călin – PSD, Tau Ioan – PNL, Barabaş Călin-Ioan – PSD, Felea Adrian –Ioan – PNL, Stângă Adrian – PSD, Domocoş Laviniu-Ionuţ – PNL, Bunea Dorina – PSD, Raţiu Anca-Magdalena – PNL, Rugan Gheorghe – PSD, Tifor Dorel-Cornel – PNL, Uniţa Lucian – PSD, Lezeu Ioan – PNL, Buzgău Gheorghe-Felix – PSD, Moş Arina-Patricia – PNL și Ursădan Romulus-Gheorghe – PSD.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult