Categorized | Social

Parcarea supraetajată de pe Tribunalului va fi gata la începutul anului viitor

În această săptămâna, Administraţia Imobiliară Oradea a predat cădirea fostei Secţii de Boli Infectioase a Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” pentru construirea complexului multifuncţional cu parcare supraetajată.

Momentan se lucrează la desfacerea învelitorii de la corpul principal (acoperiş), urmând ca demolarea să fie finalizată în aproximativ o lună şi jumătate.

Anterior demolării, SC Administraţia Domeniului Public SA Oradea a finalizat procedura de achiziţie publică pentru proiectarea şi execuţia Complexului Multifuncţional cu parcare supraetajată, zona Tribunalului.

La data de 23 martie a fost finalizată şi mutarea Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din imobilul situat pe str. Tribunalului, nr. 8 în imobilul Spitalului Judeţean, respectiv în Staţionarul II – situat pe str. Republicii, nr. 37.

Firma câştigătoare a licitaţiei, cea care va realiza execuţia parcării supraetajate este Sc Construcții Bihor Srl. Valoarea lucrărilor de execuţie este de 12,2 milioane lei, iar termenul de realizare al lucrării de 12 luni.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult