Categorized | Social

Parcarea supraetajată de pe Tribunalului va fi gata la începutul anului viitor

În această săptămâna, Administraţia Imobiliară Oradea a predat cădirea fostei Secţii de Boli Infectioase a Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” pentru construirea complexului multifuncţional cu parcare supraetajată.

Momentan se lucrează la desfacerea învelitorii de la corpul principal (acoperiş), urmând ca demolarea să fie finalizată în aproximativ o lună şi jumătate.

Anterior demolării, SC Administraţia Domeniului Public SA Oradea a finalizat procedura de achiziţie publică pentru proiectarea şi execuţia Complexului Multifuncţional cu parcare supraetajată, zona Tribunalului.

La data de 23 martie a fost finalizată şi mutarea Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din imobilul situat pe str. Tribunalului, nr. 8 în imobilul Spitalului Judeţean, respectiv în Staţionarul II – situat pe str. Republicii, nr. 37.

Firma câştigătoare a licitaţiei, cea care va realiza execuţia parcării supraetajate este Sc Construcții Bihor Srl. Valoarea lucrărilor de execuţie este de 12,2 milioane lei, iar termenul de realizare al lucrării de 12 luni.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult