Categorized | Social

Dar din dar. S-au tras la sorți câștigătorii loteriei „Duşuri pentru Oamenii Străzii”

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat, miercuri, 2 mai 2012, tragerea la sorți câștigătorilor loteriei pentru programul „Duşuri pentru Oamenii Străzii”. Loteria s-a desfăşurat în perioada 8.03.2012 – 25 aprilie 2012. Banii obținuți de pe urma loteriei vor fi folosiți la achiziționarea de haine pentru oamenii nevoiași, și le vor oferi acestora posibilitatea de a se spăla și de a primi o hrană caldă.

Pentru a participa, persoanele au achiziţionat minim un bilet de 5 lei, pe care era înscris un număr de la 1 la 5.000. S-au vândut 2.345 bilete (în valoare de 11.725 lei). În urnă au fost introduse, în vederea extragerii, 2.327 de bilete, 18 bilete au fost anulate pentru că erau marcate cu diferite semne.

Extragerea premiilor s-a făcut începând cu numărul 14, până la numărul 1, din lista de premii. Numerele extrase au fost declarate câştigătoare de către o comisie constituită din preotul Olimpiu Todorean, preşedinte, Adela Ghiţulescu, director executiv şi Bianca Gheţe, coordonator voluntari.

Numerele câştigătoare precum şi premiile acordate au fost următoarele:

0324  14: Un pachet de vitamine pentru 2 persoane
4350  13: Un pachet de vitamine pentru 2 persoane
4352  12: O trusă de cosmetice pentru 2 persoane
4375  11: O trusă de cosmetice pentru 2 persoane
0063  10: Un aspirator de maşină
2707  9: Un ceas deşteptător cu ecran LCD
0001  8: Un ministepper
2412  7: Un fier de călcat
1558  6: Un mixer de bucătărie
0818  5: Un mixer de bucătărie
1599  4: Un robot de bucătărie

1575  3: Şcoala auto, categoria B, pentru o persoană
0909  2: Un weekend la Băile Felix pentru 2 persoane
2555  1: O excursie de o săptămână pentru 2 persoane, la Rimini, în Italia

Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3, să-şi revendice premiul de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 10 mai 2012.

În vederea intrării în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte biletul cu numărul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4178 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

advert

Jurnal de pe frontul neputinței

Indivizi lunecoși, cu cefe late, la costume, aleși pentru a-i reprezenta pe cei mulți și a duce cetatea spre bunăstare, sunt preocupați doar de propriul lor bine, caută modalități pentru a fura fără să fie prinși, iar dacă sunt prinși, să scape cât mai ieftin. Toate acestea în timp ce marea masă de manevră este ținută din bici, cât mai needucată cu putință pentru a nu cere socoteală, a nu se revolta, a nu deschide ochii.
Avari și inculți, incapabili să lege două vorbe, mint prostimea că România este o mașină de lux când, de fapt, e un hârb gata-gata să se dezmembreze la cea mai mică curbă. Cum să ai creștere economică de peste 5%, cea mai mare inflație din UE și să te împrumuți ca pe timpul crizei economice?
Ziua de mâine a celor, din ce în ce mai puțini, care țin în spate tot scheletul hidos al hienei numită stat, este amanetată de bișnițarii de moravuri ușoare puși în fruntea țării. Naționalizarea pensiilor private înseamnă de fapt confiscarea unui viitor ceva mai bun. Distrugerea și otrăvirea prezentului nu este suficientă, trebuie eradicată și șansa unui viitor mai bun.
Grupuri de oameni needucați dar cu influență, cu idei demne de evul mediu, vor să impună tuturor, ceea ce ei cred că este normalitate. Preocupați nu de rata mare de șomaj, de situația economică dezastruoasă, de mortalitatea infantilă, nu de familiile care au probleme sau de cauzele care îi fac pe tineri să nu mai întemieze familii, nu de copilele care devin mame în clasele primare, nu de copiii morți din fașă pentru că nu au fost vaccinați, ci de cine cu cine împarte cearceaful.
Rezultatul? Plecăm și nici nu mai vrem să știm unde e țara asta pe hartă. România este a doua țară, după Siria, ca număr de emigranți în Europa. Iar la noi nu este război.

Citește mai mult