Categorized | Social

Dar din dar. S-au tras la sorți câștigătorii loteriei „Duşuri pentru Oamenii Străzii”

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat, miercuri, 2 mai 2012, tragerea la sorți câștigătorilor loteriei pentru programul „Duşuri pentru Oamenii Străzii”. Loteria s-a desfăşurat în perioada 8.03.2012 – 25 aprilie 2012. Banii obținuți de pe urma loteriei vor fi folosiți la achiziționarea de haine pentru oamenii nevoiași, și le vor oferi acestora posibilitatea de a se spăla și de a primi o hrană caldă.

Pentru a participa, persoanele au achiziţionat minim un bilet de 5 lei, pe care era înscris un număr de la 1 la 5.000. S-au vândut 2.345 bilete (în valoare de 11.725 lei). În urnă au fost introduse, în vederea extragerii, 2.327 de bilete, 18 bilete au fost anulate pentru că erau marcate cu diferite semne.

Extragerea premiilor s-a făcut începând cu numărul 14, până la numărul 1, din lista de premii. Numerele extrase au fost declarate câştigătoare de către o comisie constituită din preotul Olimpiu Todorean, preşedinte, Adela Ghiţulescu, director executiv şi Bianca Gheţe, coordonator voluntari.

Numerele câştigătoare precum şi premiile acordate au fost următoarele:

0324  14: Un pachet de vitamine pentru 2 persoane
4350  13: Un pachet de vitamine pentru 2 persoane
4352  12: O trusă de cosmetice pentru 2 persoane
4375  11: O trusă de cosmetice pentru 2 persoane
0063  10: Un aspirator de maşină
2707  9: Un ceas deşteptător cu ecran LCD
0001  8: Un ministepper
2412  7: Un fier de călcat
1558  6: Un mixer de bucătărie
0818  5: Un mixer de bucătărie
1599  4: Un robot de bucătărie

1575  3: Şcoala auto, categoria B, pentru o persoană
0909  2: Un weekend la Băile Felix pentru 2 persoane
2555  1: O excursie de o săptămână pentru 2 persoane, la Rimini, în Italia

Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3, să-şi revendice premiul de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 10 mai 2012.

În vederea intrării în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte biletul cu numărul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4144 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

  • Definiția incompetenței: săracii Europei, cu cea mai mare creștere economică din UE!

    Avem o creștere a PIB-ului cu 8%. Economia duduie chiar dacă unii spun că, bazată pe consum, creșterea nu este sustenabilă. Cu toate acestea citesc că, în 2017 nu s-a dat în folosință niciun kilometru de autostradă, că am avut cel mai mic buget de investiții din ultimii ani, că organizațiile patronale sunt nemulțumite, că sinducatele vor continua să scoată oameni în stradă, că benzina s-a scumpit de 4 ori și încă mai crește, alimentele s-au scumpit și ele, ROBOR-ul a ajuns la cifre istorice, Euro este de nerecunoscut, utilitățile se vor scumpi în continuare, primăriilor li se confiscă peste noapte banii de investiții. Cum se poate să ai o asemenea creștere economică și țara să se prăbușească în mod vizibil, lucru confirmat și de statisticile (creșterea inflației sau a deficitului bugetar) și ingrijorările europene? Așa cum scria, pe 13 noiembrie, Oxford Analytica nu există decât o singură explicație: incompetența. Rezolvarea? Exact cum au făcut comuniștii, guvernanții au inventat un inamic imaginar: statul paralel. El este de vină pentru toate. Pentru că cei care fură sunt anchetați și băgați în pușcării, pentru prețul oului, pentru scumpirea benzinei, pentru oamenii care ies în stradă, pentru creșterea Euro, ROBOR și, probabil, și pentru confiscarea peste noapte a banilor din vistieriile primăriilor din toată țara. Trebuie să ai probleme serioase în a face diferența între realitate și povești ca să crezi că toate aceste entități diferite (naționale și internaționale, de stat și private, cu domenii atât de variate) au o singură treabă: să zădărnicească „râul de lapte cu maluri de mămăligă” al guvernului. Că tanti din colț, de la ABC, care dă mai scump oul ca luna trecută, este pe o mână cu Isărescu care „a mărit” Euro și ROBOR și că benzinarul din cartier se trage de bretele cu liderul sindicatului magistraților care scoate oamenii la proteste.

    Citește mai mult