Categorized | Social

Dar din dar. S-au tras la sorți câștigătorii loteriei „Duşuri pentru Oamenii Străzii”

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat, miercuri, 2 mai 2012, tragerea la sorți câștigătorilor loteriei pentru programul „Duşuri pentru Oamenii Străzii”. Loteria s-a desfăşurat în perioada 8.03.2012 – 25 aprilie 2012. Banii obținuți de pe urma loteriei vor fi folosiți la achiziționarea de haine pentru oamenii nevoiași, și le vor oferi acestora posibilitatea de a se spăla și de a primi o hrană caldă.

Pentru a participa, persoanele au achiziţionat minim un bilet de 5 lei, pe care era înscris un număr de la 1 la 5.000. S-au vândut 2.345 bilete (în valoare de 11.725 lei). În urnă au fost introduse, în vederea extragerii, 2.327 de bilete, 18 bilete au fost anulate pentru că erau marcate cu diferite semne.

Extragerea premiilor s-a făcut începând cu numărul 14, până la numărul 1, din lista de premii. Numerele extrase au fost declarate câştigătoare de către o comisie constituită din preotul Olimpiu Todorean, preşedinte, Adela Ghiţulescu, director executiv şi Bianca Gheţe, coordonator voluntari.

Numerele câştigătoare precum şi premiile acordate au fost următoarele:

0324  14: Un pachet de vitamine pentru 2 persoane
4350  13: Un pachet de vitamine pentru 2 persoane
4352  12: O trusă de cosmetice pentru 2 persoane
4375  11: O trusă de cosmetice pentru 2 persoane
0063  10: Un aspirator de maşină
2707  9: Un ceas deşteptător cu ecran LCD
0001  8: Un ministepper
2412  7: Un fier de călcat
1558  6: Un mixer de bucătărie
0818  5: Un mixer de bucătărie
1599  4: Un robot de bucătărie

1575  3: Şcoala auto, categoria B, pentru o persoană
0909  2: Un weekend la Băile Felix pentru 2 persoane
2555  1: O excursie de o săptămână pentru 2 persoane, la Rimini, în Italia

Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3, să-şi revendice premiul de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 10 mai 2012.

În vederea intrării în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte biletul cu numărul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4249 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult