Categorized | Social

Prins la furat de tuya, într-un parc din Oradea

În cursul serii de duminică, 29 aprilie, un agent al poliției locale a surprins în Parcul Liniştii, un cetăţean în timp ce  fura arbuşti ornamentali tuya. Cetăţeanului i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, el fiind înaintat Poliţiei Municipiului Oradea.

Persoana surprinsă şi-a recunoscut vinovăţia, declarând că a venit în parc, cu intenţia  de a fura 10 arbuşti ornamentali tuya, dar a fost prins de Poliţia Locală după ce a scos primii 6 arbori, pe care i-a depozitat într-un sac.

Cetăţeanului surprins asupra faptei i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, el fiind înaintat Poliţiei Municipiului Oradea.

Poliţia Locală a predat arborii scoşi din pământ, firmei specializate în amenajări, în vederea replantării lor.

„Din păcate, astfel de fapte antisociale afectează bunurile, aparţinând întregii comunităţi locale”

se precizează într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult