Categorized | Sport

Unde ați fost până acum domnule Ghiț? Juventus București – FC Bihor 0-1

Acum când nu prea mai contează, FC Bihor arată din ce în ce mai bine. Victoriile se țin lanț iar echipa seamănă din ce în ce mai mult cu cea care anul trecut s-a calificat în prima ligă. Păcat că punctele câștigate acum, pe final de campionat, nu mai contează decât pentru statistici și palmares.

FC Bihor s-a impus sâmbătă, la București, în jocul pe care l-a disputat în cadrul etapei a XXV-a a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, la fotbal, în fața formației locale Juventus București. Formația orădeană a câștigat cu scorul de 1-0, după ce și la pauză conducea cu același scor. Unicul gol al confruntării l-a reușit Sorian, în minutul 8.

La faza golului, Bic a  centrat de pe stânga şi Sorian a reluat cu capul din mijlocul careului mic, învingându-l pe portarul Sardescu.

Antrenorul echipei FC Bihor și-a felicitat jucătorii pentru victorie. „Am reușit să câștigăm astăzi, cu o echipă aflată într-o situație dificilă. Cred că am făcut un meci bun”, a declarat Gheorghe Ghiț.

FC Bihor: A. Popescu – Zanardini, Diarra, Petrache, R. Lupu – Coroian, Selagea (min. 66 M. Popa), Sorian, Bic (min. 58 Birtalan) – Florean și Sulea (min. 71 Bic).

Juventus București: Sardescu – F. Amet (cpt.), Bârsănel, D. Ninu (’81 Stănică), Crişan – Daia – Bustea, Bănuţă (’65 Ţăran), Cruceru, G. Tene (’46 M. Nae) – Damaschin.

În urma acestei victorii, FC Bihor a acumulat 36 de puncte, rămânând pe locul 9 al clasamentului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult