Categorized | Sport

Unde ați fost până acum domnule Ghiț? Juventus București – FC Bihor 0-1

Acum când nu prea mai contează, FC Bihor arată din ce în ce mai bine. Victoriile se țin lanț iar echipa seamănă din ce în ce mai mult cu cea care anul trecut s-a calificat în prima ligă. Păcat că punctele câștigate acum, pe final de campionat, nu mai contează decât pentru statistici și palmares.

FC Bihor s-a impus sâmbătă, la București, în jocul pe care l-a disputat în cadrul etapei a XXV-a a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, la fotbal, în fața formației locale Juventus București. Formația orădeană a câștigat cu scorul de 1-0, după ce și la pauză conducea cu același scor. Unicul gol al confruntării l-a reușit Sorian, în minutul 8.

La faza golului, Bic a  centrat de pe stânga şi Sorian a reluat cu capul din mijlocul careului mic, învingându-l pe portarul Sardescu.

Antrenorul echipei FC Bihor și-a felicitat jucătorii pentru victorie. „Am reușit să câștigăm astăzi, cu o echipă aflată într-o situație dificilă. Cred că am făcut un meci bun”, a declarat Gheorghe Ghiț.

FC Bihor: A. Popescu – Zanardini, Diarra, Petrache, R. Lupu – Coroian, Selagea (min. 66 M. Popa), Sorian, Bic (min. 58 Birtalan) – Florean și Sulea (min. 71 Bic).

Juventus București: Sardescu – F. Amet (cpt.), Bârsănel, D. Ninu (’81 Stănică), Crişan – Daia – Bustea, Bănuţă (’65 Ţăran), Cruceru, G. Tene (’46 M. Nae) – Damaschin.

În urma acestei victorii, FC Bihor a acumulat 36 de puncte, rămânând pe locul 9 al clasamentului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult