Categorized | Social

Constantin Bungău și-a prezentat echipa împreună cu care va conduce Universitatea din Oradea

Aula Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea, a găzduit miercuri, 9 mai 2012 o nouă ședință a Senatului universitar. În cadrul acesteia proaspătul rector Constantin Bungău și-a prezentat echipa de prorectori împreună cu care va conduce Universitatea din Oradea.

Ședința Senatului Universității a început cu discursul despre Ziua Europei al profesoarei Lia Pop. După acest moment simbolic, președintele Senatului Universității din Oradea, Sorin Curilă a dat cuvântul rectorului Constantin Bungău care și-a prezentat echipa.

Acesta a decis ca prorector pentru managementul seviciilor studențești și sociale să fie Simona Trip, singura păstrată în funcție din vechea gardă.

Actualul decan al Facultatății de Inginerie Energetică și Management Industrial, prof.univ.dr. Marcel Roșca va fi prorector pentru managementul academic.

Directorul Departamentul de Istorie al Facultății de Istorie, prof.univ.dr. Sorin Șipoș va fi prorector pentru managementul cercetării și relații internaționale.

Directorul departamentului de Construcții, în cadrul Facultății de Construcții și Arhitectură, conf.univ.dr. Marcela Prada va fi prorector pentru managementul resurselor materiale și patrimoniu și  prof.univ.dr. Ioan Gheorghe Țară va fi prorector pentru managementul resurselor financiare.

Cei 5 prorectori își vor prelua atribuțiile începând de joi, 10 mai 2012, urmând ca, în perioada următoare, să fie organizate și alegeri pentru funcțiile de decanii ai facultăţilor Universității din Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult