Categorized | Social

Campanie anticampanii la Oradea

Membrii Coaliţiei Rogerius au decis să protesteze într-un mod inedit împotriva politicienilor care își fac campanie lipind pliante prin scările sau pe ușile blocurilor. Concret, reprezentanții coaliției au decis să lipească pe ușile blocurilor în care locuiesc afișe pe care să scrie „Mesaj către politicieni: Acum se vine! Reveniţi  după  11 iunie  dacă  chiar  vă interesează  de  noi!”.

Pe parcursul zilei de 9 mai, membrii Coaliţiei Rogerius au demarat prima etapă din propria campanie referitoare la pliantele electorale.

În cadrul acesteia, în zona străzilor Moldovei și Lacul Roşu, la intrarea în casa scării au lăsat un afiş ce se adresează politicienilor orădeni, cu recomandarea ca, în perioada campaniei electorale, să ignore tipul de „comunicare cu cetăţenii” bazat pe pliante electorale.

„Nu avem nevoie de reclamele electorale ale politicienilor care de ani de zile nu au fost pe aici”

susține Vasile Bologa, preşedintele Asociaţiei de Proprietari Lacul Roşu. El este completat de Marcel Dragomirescu, preşedintele Asociaţiei de Proprietari Lacul:

„Aş vrea să îmi cunosc candidaţii sau măcar odată la patru ani aleşii, iar legătura dintre noi nu trebuie să se bazeze pe pliante, ci pe viu grai”.

Demersul va continua pe parcursul următoarelor zile şi în alte zone ale Oradiei unde există preşedinţi de asociaţii de proprietari, membrii ai Coaliţiei, şi totodată, conducătorii de scară şi-au dat acordul pentru aceasta.

Cei care doresc să protesteze în același fel ca cele două asociații de proprietari sunt rugați să-l sune pe Adrian Simon, la numărul de telefon 0745.982.172

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult