Categorized | Social

Campanie anticampanii la Oradea

Membrii Coaliţiei Rogerius au decis să protesteze într-un mod inedit împotriva politicienilor care își fac campanie lipind pliante prin scările sau pe ușile blocurilor. Concret, reprezentanții coaliției au decis să lipească pe ușile blocurilor în care locuiesc afișe pe care să scrie „Mesaj către politicieni: Acum se vine! Reveniţi  după  11 iunie  dacă  chiar  vă interesează  de  noi!”.

Pe parcursul zilei de 9 mai, membrii Coaliţiei Rogerius au demarat prima etapă din propria campanie referitoare la pliantele electorale.

În cadrul acesteia, în zona străzilor Moldovei și Lacul Roşu, la intrarea în casa scării au lăsat un afiş ce se adresează politicienilor orădeni, cu recomandarea ca, în perioada campaniei electorale, să ignore tipul de „comunicare cu cetăţenii” bazat pe pliante electorale.

„Nu avem nevoie de reclamele electorale ale politicienilor care de ani de zile nu au fost pe aici”

susține Vasile Bologa, preşedintele Asociaţiei de Proprietari Lacul Roşu. El este completat de Marcel Dragomirescu, preşedintele Asociaţiei de Proprietari Lacul:

„Aş vrea să îmi cunosc candidaţii sau măcar odată la patru ani aleşii, iar legătura dintre noi nu trebuie să se bazeze pe pliante, ci pe viu grai”.

Demersul va continua pe parcursul următoarelor zile şi în alte zone ale Oradiei unde există preşedinţi de asociaţii de proprietari, membrii ai Coaliţiei, şi totodată, conducătorii de scară şi-au dat acordul pentru aceasta.

Cei care doresc să protesteze în același fel ca cele două asociații de proprietari sunt rugați să-l sune pe Adrian Simon, la numărul de telefon 0745.982.172

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult