Categorized | Social

Curățenie generală în Oradea și județul Bihor

Sub sloganul „Protejaţi apa, alta nu se inventează!”, angajaţi din cadrul A.B.A Crişuri vor curăţa sâmbătă, 12 mai 2012, şase cursuri de apă din şapte localităţi bihorene şi arădene în cadrul campaniei „Let’s Do It Romania!”. Lor li se vor adăuga și voluntari din Primăria Oradea, Poliția Locală și școlile din municipiu.

Sâmbătă 12 mai, proiectul va prinde viaţă la Oradea, concretizându-se într-o amplă acţiune de salubrizare a malului Crişului Repede, între Podul „Cele Trei Crişuri” şi Podul Densușianu (pe un traseu de aproximativ 6 km).

La acţiunea de curăţenie vor participa voluntari care colaborează cu Poliţia Locală Oradea, agenţi locali şi reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ din municipiu.

Acţiunea de curăţenie va fi coordonată şi supravegheată de reprezentanţii Direcţiei Tehnice din Primăria Oradea.

Și în județ

Împărţiţi în mai multe echipe, dar acţionând în comun, și voluntarii din cadrul A.B.A. Crişuri vor igieniza cursurile de apă pe mai multe tronsoane.

„Devenită deja o activitate anuală, proiectul „Let’s Do It Romania!” a strâns şi anul acesta voluntari din cadrul A.B.A Crişuri.

Nu mai puţin de 150 de angajaţi au spus deja „DA” acţiunii de voluntariat şi se vor afla pe cele mai importante cursuri de apă din Bazinul Hidrografic Crişuri”

a declarat Pásztor Sándor, director ABA Crişuri.

Aceștia vor face curat, în judeţul Bihor, pe cursul râului Crişul Repede în zona Priza de Apă Oradea (în spatele Kaufland), pe cursul pârâului Peţa, în Oradea, în zona barajului de atenuare, pe cursul râului Crişul Negru în localităţile Tinca (în mod special în zona Băile Tinca), Talpoş, Tămaşda, pe cursul râului Holod, în localitatea Dobreşti și pe cursul râului Bistra în localitatea Chiribiş.

De asemenea, volundarii ABA Crișuri vor igieniza și cursul râului Crişul Alb în localitatea Chişineu Criş din Arad.

Toţi cei care mai doresc să se implice voluntar în acesată acţiune sunt aşteptaţi sâmbătă, 12 mai, de la ora 9:00 dimineaţa, pe Aleea Gojdu – vizavi de Colegiul Naţional Emanuil Gojdu.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Curățenie generală în Oradea și județul Bihor”

  1. Dan spune:

    O initiativa laudabila, felicitari!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult