Categorized | Social

Girație nouă la intersecţia străzilor Aluminei – Fagului – Carpaţi

La începutul lunii aprilie, Primăria Oradea a finalizat lucrările de amenajare a giraţiei de la intersecţia străzilor Aluminei – Fagului – Carpaţi. Săptămâna trecută, toate scuarurile au fost umplte cu pâmânt, care a fost nivelat, urmând să fie însămânţat cu gazon.

Amenajarea zonei a constat în turnarea unui covor asfaltic nou şi în  executarea lucrărilor care să asigure scurgerea apelor pluviale.

Totodată, au fost realizate marcajele, care asigură fluenţa circulaţiei în zonă.

De asemenea, insulele şi inelul central au fost delimitate cu elemente de cauciuc similare celor de la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu – Oneştilor – Cazaban.

Lucrările au fost executate de fima Selina.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Girație nouă la intersecţia străzilor Aluminei – Fagului – Carpaţi”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Girație nouă la intersecţia străzilor Aluminei – Fagului – Carpaţi […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult