Categorized | Social

Girație nouă la intersecţia străzilor Aluminei – Fagului – Carpaţi

La începutul lunii aprilie, Primăria Oradea a finalizat lucrările de amenajare a giraţiei de la intersecţia străzilor Aluminei – Fagului – Carpaţi. Săptămâna trecută, toate scuarurile au fost umplte cu pâmânt, care a fost nivelat, urmând să fie însămânţat cu gazon.

Amenajarea zonei a constat în turnarea unui covor asfaltic nou şi în  executarea lucrărilor care să asigure scurgerea apelor pluviale.

Totodată, au fost realizate marcajele, care asigură fluenţa circulaţiei în zonă.

De asemenea, insulele şi inelul central au fost delimitate cu elemente de cauciuc similare celor de la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu – Oneştilor – Cazaban.

Lucrările au fost executate de fima Selina.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Girație nouă la intersecţia străzilor Aluminei – Fagului – Carpaţi”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Girație nouă la intersecţia străzilor Aluminei – Fagului – Carpaţi […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult