Categorized | Social

Bihorenii ieșiți la iarbă verde au primit saci menajeri ca să nu lase gunoi în urma lor

ABA Crișuri și Primăria Oradea au ieșit sâmbătă la curățenie. Primăria Oradea a declanșat o amplă acţiune de salubrizare a malului Crişului Repede, între Podul „Cele Trei Crişuri” şi Podul iar angajaţii din cadrul A.B.A Crişuri au strâns de pe malurile apelor 178 de saci menajeri plini cu PET-uri, doze de aluminiu, cartoane, materiale textile şi pungi de plastic.

Sâmbătă 12 mai, reprezentanți ai Primăriei Oradea, ai poliției locale și ai liceelor din oraș au declanșat o amplă acţiune de salubrizare a malului Crişului Repede, între Podul „Cele Trei Crişuri” şi Podul Densusianu, pe un traseu de aproximativ 6 km.

Timp de o oră, și cei peste 150 de voluntari din cadrul A.B.A. Crişuri au strâns de pe malurile apelor 178 de saci menajeri plini cu PET-uri, doze de aluminiu, cartoane, materiale textile şi pungi de plastic.

„Întrucât în multe locaţii am găsit turişti veniţi la iarbă verde, am impărţit saci menajeri astfel încât, după plecarea acestora, malul apei să rămână aşa cum l-au găsit, adică curat.”

a declarat Pásztor Sándor, director ABA Crişuri.

Voluntarii din cadrul A.B.A Crişuri, alături de familiile acestora au igienizat 4500 de metri de cursuri de apă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult