Categorized | Social

Cele mai bune asistente medicale au fost premiate la Oradea

De ziua asistenților medicali, 12 mai, la Teatrul Regina Maria a avut loc decernarea și înmânare premiilor „Dr. Mózes Károly”. Premiile au fost înmânate de inițiatorul acestora, fostul ministru al Sănătății, Cseke Attila.

În cadrul evenimentului parlamentarul Cseke Attila a rememorat figura doctorului Mózes, spunând că această personalitate a Oradiei a lăsat în urma lui nu doar o carte cosiderată „Biblia” asistenților medicali, republicată până acum de 7 ori, ci este și fondatorul unei școli de specialitate în care s-au format serii de asistenți medicali pentru întreaga țară, ducând cu ei și faima acestor meleaguri.

„Premianții din acest an au dat dovadă de un devotament extraordinar în activitatea lor.

Dacă anul trecut la înmânarea primelor premii vorbeam despre un început de drum, acum pot vorbi deja despre o tradiție în decernarea acestora: un premiu pentru asistenții medicali din zona Partium.

De ziua mondială a asistenților medicali doresc să transmit tuturor celor ce lucrează în acest domeniu, în această specialitate, La Mulți Ani!”

a spus Cseke Attila.

Anul acesta, premiile au fost câștigate de Andru Lelia Catiușa (pentru înteaga activitate), Bunușiu Rodica, Péter Paraschiva Éva, Bihari Irma, Gózner Ecaterina și Nagy Ana Ecaterina.

Premiul „Dr. Mózes Károly” a fost înființat anul trecut de senatorul UDMR de Bihor, Cseke Attila, la acea vreme ministrul Sănătății.

Distincția se acordă în fiecare an și constă în câte un premiu și o statuetă pentru întreaga carieră și mai multe premii și plachete pentru activitatea profesională.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult