Categorized | Social

Concurență acerbă pentru posturile de decani la Universitatea din Oradea

Luni, 14 mai 2012, a fost ultima zi în care profesorii Universității din Oradea s-au putut înscrie la concursurile pentru funcțiile de decani. Conform biroului de presă al Universității, la cele 15 facultăți s-au înscris pentru concursuri 31 de cadre didactice.

Cea mai acerbă concurență pentru funcția de decan va fi la Facultatea de protecția mediului unde s-au înscris patru cadre didactice.

Pentru funcția de decan la Facultatea de Arte și-au depus candidatura prof.univ.dr. Agneta Marcu și conf.univ.dr. Ovidiu Novac, pentru Facultatea de Construcții și Arhitectură – prof.univ.dr. Aurora Mancia și conf.univ.dr. Dan Gomboș, pentru Facultatea de Drept – prof.univ.dr. Valentin Mirișan, conf.unv.dr. Cristian Miheș și conf. univ.dr. Ioan Romoșan, pentru Facultatea de Geografie, Turism și Sport – prof.univ.dr. Alexandru Ilieș și conf.univ.dr. Călin Roman, pentru Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației – prof.univ.dr.ing. Teodor Leuca  și conf.univ.dr. Gergely Eugen, pentru Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial – conf.univ.dr.ing. Gabriel Bendea, șef lucrări ing. Cristina Hora și șef lucrări ing. Adina Victoria Albu

pentru Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică – prof.univ.dr. Alexandru Pele, pentru Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Știinte Politice și Științele Comunicării – conf.univ.dr. Gabriel Moisa și prof.univ.dr. Ioan Horga, pentru Facultatea de Litere – prof.univ.dr. Teodor Mateoc, pentru Facultatea de Medicină și Farmacie – conf.univ.dr. Florian Bodog și prof.univ.dr. Adrian – Constantin Romanul, pentru Facultatea de Protecția Mediului – prof.univ.dr. Cornel Domuța, prof.univ.dr. Nicu Cornel Sabău, conf.univ.dr. Adrian Timofte și prof.univ.dr. Ioan Chereji, pentru Facultatea de Știinte – prof.univ.dr. Sanda Filip, pentru Facultatea de Științe Economice – conf.univ.dr. Dorin Coita și conf.univ.dr. Adriana Giurgiu, pentru Facultatea de Știinte Socio Umane – prof.univ.dr. Floare Chipea și lector.univ.dr. Corneliu Marius Cioară și pentru Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop dr. Vasile Coman”  – prof.univ.dr. Dumitru Megheșan și conf.univ.dr. Miron Erdei.

Concursurile vor avea loc în perioada 18-20 iunie, rezultatele urmând a fi validate printr-o ședință a Senatului Universității, pe 25 iunie.

După ce vor fi confirmați de Senat, în perioada 26-29 iunie, decanii și vor numi, în urma consultării Consiliilor facultăţilor, prodecanii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult