Categorized | Social

Concurență acerbă pentru posturile de decani la Universitatea din Oradea

Luni, 14 mai 2012, a fost ultima zi în care profesorii Universității din Oradea s-au putut înscrie la concursurile pentru funcțiile de decani. Conform biroului de presă al Universității, la cele 15 facultăți s-au înscris pentru concursuri 31 de cadre didactice.

Cea mai acerbă concurență pentru funcția de decan va fi la Facultatea de protecția mediului unde s-au înscris patru cadre didactice.

Pentru funcția de decan la Facultatea de Arte și-au depus candidatura prof.univ.dr. Agneta Marcu și conf.univ.dr. Ovidiu Novac, pentru Facultatea de Construcții și Arhitectură – prof.univ.dr. Aurora Mancia și conf.univ.dr. Dan Gomboș, pentru Facultatea de Drept – prof.univ.dr. Valentin Mirișan, conf.unv.dr. Cristian Miheș și conf. univ.dr. Ioan Romoșan, pentru Facultatea de Geografie, Turism și Sport – prof.univ.dr. Alexandru Ilieș și conf.univ.dr. Călin Roman, pentru Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației – prof.univ.dr.ing. Teodor Leuca  și conf.univ.dr. Gergely Eugen, pentru Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial – conf.univ.dr.ing. Gabriel Bendea, șef lucrări ing. Cristina Hora și șef lucrări ing. Adina Victoria Albu

pentru Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică – prof.univ.dr. Alexandru Pele, pentru Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Știinte Politice și Științele Comunicării – conf.univ.dr. Gabriel Moisa și prof.univ.dr. Ioan Horga, pentru Facultatea de Litere – prof.univ.dr. Teodor Mateoc, pentru Facultatea de Medicină și Farmacie – conf.univ.dr. Florian Bodog și prof.univ.dr. Adrian – Constantin Romanul, pentru Facultatea de Protecția Mediului – prof.univ.dr. Cornel Domuța, prof.univ.dr. Nicu Cornel Sabău, conf.univ.dr. Adrian Timofte și prof.univ.dr. Ioan Chereji, pentru Facultatea de Știinte – prof.univ.dr. Sanda Filip, pentru Facultatea de Științe Economice – conf.univ.dr. Dorin Coita și conf.univ.dr. Adriana Giurgiu, pentru Facultatea de Știinte Socio Umane – prof.univ.dr. Floare Chipea și lector.univ.dr. Corneliu Marius Cioară și pentru Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop dr. Vasile Coman”  – prof.univ.dr. Dumitru Megheșan și conf.univ.dr. Miron Erdei.

Concursurile vor avea loc în perioada 18-20 iunie, rezultatele urmând a fi validate printr-o ședință a Senatului Universității, pe 25 iunie.

După ce vor fi confirmați de Senat, în perioada 26-29 iunie, decanii și vor numi, în urma consultării Consiliilor facultăţilor, prodecanii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult