Categorized | Sport

FC Bihor pleacă după puncte la Vâlcea

FC Bihor va disputa miercuri, de la ora 18:00, în deplasare, la Râmnicul Vâlcea, următorul joc din campionat. Înaintea partidei, tabăra„roș-albastră” este optimistă, antrenorul Gheorghe Ghiț declarând că speră la un rezultat pozitiv.

Partida CSM Râmnicul Vâlcea – FC Bihor va conta pentru etapa a XXVII-a a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a. În vederea acestui joc, echipa „roș-albastră” va face deplasarea marți, după antrenamentul de dimineață.

„Sper ca în urma unei evoluții bune să obținem un rezultat pozitiv”

declară înaintea partidei, Gheorghe Ghiț, antrenorul roș-albaștrilor.

Înaintea acestei partide FC Bihor se află pe locul 8 cu 39 de puncte, la 16 puncte de ocupanta locului 2, Politehnica Timișoara.

Conform oficialilor bihoreni, echipa nu are probleme de efectiv.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4426 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult