Categorized | Social

După faptă și răsplată! Alexandra Popa pleacă în excursie în Italia pentru că a ajutat oamenii străzii

În perioada 8 – 25 aprilie, Asociaţia „Caritas Eparhial Oradea” a organizat o loterie specială în cadrul programului „Duşuri pentru Oamenii Străzii”. Pentru a participa la loterie persoanele trebuiau să achiziţioneze minimum un bilet în valoare de 5 lei pe care era înscris un număr de la 1 la 5.000.

Banii obținuți din această loterie au mers la persoanele nevoiașe cărora li s-a oferit câte o masă caldă și un duș.

În perioada 2 – 10 mai 2012 câştigătorii au putut să-şi revendice premiul prin prezentarea biletului cu numărul câştigător.

În urma tragerii la sorți au fost declarați câștigători: Georgiana Bodogai din Oradea (un mixer de bucătărie); Cristina Petian din Bucureşti (un mixer de bucătărie); Maria Hadade din Oradea (un fier de călcat); Codruţa Negrea din Oradea (un ministepper);

Florian Sotoc din Oradea (o trusă de cosmetice pentru 2 persoane); Lenuţa Lucaci din Oradea (o trusă de cosmetice pentru 2 persoane); Iuliana Ştrengar din Rontău (un pachet de vitamine pentru 2 persoane); Ioan Ungur din Oradea (un week-end la Băile Felix pentru două persoane) şi, premiul cel mai mare, o excursie de o săptămână pentru două persoane, la Rimini, Italia, Alexandra Popa (Tinca).

Cinci premii, între care şi şcoala auto categoria B pentru o persoana, nu au fost revendicate. Aceste premii vor fi folosite pentru următoarea loterie, care se va organiza în 2013.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult