Categorized | Social

După faptă și răsplată! Alexandra Popa pleacă în excursie în Italia pentru că a ajutat oamenii străzii

În perioada 8 – 25 aprilie, Asociaţia „Caritas Eparhial Oradea” a organizat o loterie specială în cadrul programului „Duşuri pentru Oamenii Străzii”. Pentru a participa la loterie persoanele trebuiau să achiziţioneze minimum un bilet în valoare de 5 lei pe care era înscris un număr de la 1 la 5.000.

Banii obținuți din această loterie au mers la persoanele nevoiașe cărora li s-a oferit câte o masă caldă și un duș.

În perioada 2 – 10 mai 2012 câştigătorii au putut să-şi revendice premiul prin prezentarea biletului cu numărul câştigător.

În urma tragerii la sorți au fost declarați câștigători: Georgiana Bodogai din Oradea (un mixer de bucătărie); Cristina Petian din Bucureşti (un mixer de bucătărie); Maria Hadade din Oradea (un fier de călcat); Codruţa Negrea din Oradea (un ministepper);

Florian Sotoc din Oradea (o trusă de cosmetice pentru 2 persoane); Lenuţa Lucaci din Oradea (o trusă de cosmetice pentru 2 persoane); Iuliana Ştrengar din Rontău (un pachet de vitamine pentru 2 persoane); Ioan Ungur din Oradea (un week-end la Băile Felix pentru două persoane) şi, premiul cel mai mare, o excursie de o săptămână pentru două persoane, la Rimini, Italia, Alexandra Popa (Tinca).

Cinci premii, între care şi şcoala auto categoria B pentru o persoana, nu au fost revendicate. Aceste premii vor fi folosite pentru următoarea loterie, care se va organiza în 2013.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult