Categorized | Cultură

„Scripcarul pe acoperiş” face senzație și la Satu Mare

Teatrul Regina Maria din Oradea a participat în weekend la Festivalul Multicultural al Teatrului de Nord din Satu Mare, festival care se desfășoară în perioada 18-27 mai. Orădenii au fost cei care au și deschis evenimentul, cu povestea lăptarului Tevye şi a sătenilor din Anatevka. Sala i-a aclamat în picioare, minute în șir.

Primul spectacol, „Scripcarul pe acoperiş”, cu care orădenii au deschis festivalul, a înregistrat un succes deosebit, actorii fiind aplaudaţi la scenă deschisă în nenumărate rânduri, fiind scoşi la rampă la final de nu mai puţin de cinci ori!

Şi cel de-al doilea spectacol, „Biloxi Blues”, s-a bucurat de mare succes în rândul tinerilor, de această dată, sâmbătă, 19 mai.

Actorii au fost răsplătiţi cu multe aplauze, fiind ovaţionaţi la scenă deschisă. Ambele spectacole au avut supratitrare în limba maghiară.

La Festivalul Multicultural al Teatrului de Nord din Satu Mare sunt prezente 27 de spectacole de teatru şi de muzică, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult