Categorized | Social

Nici nu au fost bine plantați că au și fost furați

Primăria Oradea a finalizat în această săptămână plantările de arbuşti şi flori perene, începute sâmbătă în centrul civic, în zona cuprinsă între Piaţa Mare şi  sensul giratoriu.În total au fost plantaţi 250 de bucăţi de arbuşti pereni (spirea, heuchera) şi flori perene (salvie şi hemerocallis).

Din păcate, marți, 22 iunie, după finalizarea plantărilor, între orele 11:00 şi 15:00, un individ a smuls şi a furat 16 dintre arbuştii ornamentali plantaţi.

Lucrările au fost realizate de RER, în baza contractului subsecvent de lucrări, destinate amenajării Lotului II şi au cuprins pe lângă plantare şi amenajarea zonelor cu piatră ornamentală (albă şi roz).

În toată zona centrului civic, RER a mai plantat 20.000 de flori anuale, respectiv begonia şi catharanthus.

În ceea ce priveşte acţiune de însămânţare cu gazon, de la mijlocul lunii aprilie şi până în prezent, au fost însămânţaţi cu gazon aproape 12.000 mp de teren.

Astfel, S.C. Adenandra a însămânţat în baza contractului subsecvent de lucrări, zona Splaiul Crişanei intersecţie cu Oneştilor (semănat gazon şi plantarea a 30 de arbori), malul stâng al Crişului Repede – taluz – Aleea Gojdu (semănat gazon), aliniamentul str. Tudor Vladimirescu – de la primărie până la întersecţia cu B-dul Decebal şi scuarul de lângă Podul Sovata – zona de lângă aparatul de fitness.

IchimVasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult