Categorized | Social

O nouă distincție de onoare pentru Oana Lianu

Oana Lianu a primit miercuri o „Diplomă de Excelență” din partea asociației conduse de prof.univ.dr. Ion Zainea „Pro România Europeană” pentru promovarea culturii și spiritualității românești și pentru prezența constantă pe scenele țării și ale lumii.

Succesul artistei Oana Lianu de la Universitatea din Oradea este din ce în ce mai mare.Înainte să primească „Diploma de excelență” de la Ion Zainea artista a participat sâmbăta și duminica trecută, la Satu Mare la Festivalul International de teatru „Fara Bariere”, unde a susținut două spectacole îndelung aplaudate.

Sambăta a prezentat împreună cu Sebi Lupu piesa de teatru „Nu-s parale-n buzunare”, iar duminică a cântat în concertul „Just love”, unde a interpretat melodii de pe ultimul ei album, dar și „Ciocarlia” și colajul care s-a bucurat de succes în finala de la „Românii au talent”.

„Publicul sătmărean a fost unul de excepție, spectatorii ne-au aplaudat în ambele reprezentații minute în șir în picioare.

Doresc sa aduc multumiri Asociatiei Artemotion prin intermediul căreia a fost posibilă participarea mea în cadrul celei de-a VI-a ediții a prestigiosului festival de la Satu Mare, și totodată domnului director al Teatrului de Nord din Satu Mare, Andrei Mihalache, de a cărui primire și ospitalitate m-am bucurat din plin”

a declarat Oana Lianu.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult