Categorized | Social

O nouă distincție de onoare pentru Oana Lianu

Oana Lianu a primit miercuri o „Diplomă de Excelență” din partea asociației conduse de prof.univ.dr. Ion Zainea „Pro România Europeană” pentru promovarea culturii și spiritualității românești și pentru prezența constantă pe scenele țării și ale lumii.

Succesul artistei Oana Lianu de la Universitatea din Oradea este din ce în ce mai mare.Înainte să primească „Diploma de excelență” de la Ion Zainea artista a participat sâmbăta și duminica trecută, la Satu Mare la Festivalul International de teatru „Fara Bariere”, unde a susținut două spectacole îndelung aplaudate.

Sambăta a prezentat împreună cu Sebi Lupu piesa de teatru „Nu-s parale-n buzunare”, iar duminică a cântat în concertul „Just love”, unde a interpretat melodii de pe ultimul ei album, dar și „Ciocarlia” și colajul care s-a bucurat de succes în finala de la „Românii au talent”.

„Publicul sătmărean a fost unul de excepție, spectatorii ne-au aplaudat în ambele reprezentații minute în șir în picioare.

Doresc sa aduc multumiri Asociatiei Artemotion prin intermediul căreia a fost posibilă participarea mea în cadrul celei de-a VI-a ediții a prestigiosului festival de la Satu Mare, și totodată domnului director al Teatrului de Nord din Satu Mare, Andrei Mihalache, de a cărui primire și ospitalitate m-am bucurat din plin”

a declarat Oana Lianu.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult