Categorized | Cultură

Cărți de calitate pentru tot orădeanul

După ce a vizitat în 2011 marile centre culturale ale țării, Caravana BookLand se pregătește să lase mii de cărți pe mâna românilor din întreaga țară. Printre orașele care se vor bucura de târg este și Oradea unde Caravana va poposi între 29 mai și 3 iunie.

Bookland prinde viteza in 2012 in 39 de orase din tara timp de 42 de saptamani, fiind cea mai de amploare caravana initiata pana acum, atat din punct de vedere acoperire geografica, cat si durata, ce va interactiona timp de 255 de zile cu milioane de romani.

Dupa prima editie a targului de carte urban care a avut loc inainte de Paste in cel mai mare mall din Bucuresti, AFI Palace Cotroceni, organizatorul evenimentului, More than Pub, a decis sa dezvolte conceptul, extinzandu-l si in tara. Astfel ca prin 9 orase din Romania va trece o noua caravana a cartilor.

La Oradea, caravana va poposi între 29 mai și 3 iunie la Oradea Shopping City.

Targul urban de carte BookLand îi asteapta cu portile deschise si cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si surprize pe toți cei interesați.

Orădenii vor putea opta între ofertele a 50 de edituri din toată țara, printre care Nemira, All, Polirom, Tritonic, Intact, Brandbuilders sau Trei.

Târgul le va pune la dispoziție nu doar cărți ci și filme, jocuri sau muzică.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4393 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult