Categorized | Social

Jurnal Bihorean și Crișana au cei mai buni ziariști-pescari

Sâmbătă, la Comlexul Camelot din Husasău de Criș a avut loc ediția a XI-a a Cupei Presei la Pescuit. După șase ore de concurs, premiul pentru cea mai mare cantitate de pește a fost câștigat de Octavian Popa de la Jurnal bihorean, iar premiul pentru cel mai mare pește a fost câștigat de Ciprian Banici de la Crișana.

Desfășurată la Complexul Camelot din Husasău de Criș, și organizată de Spinul Bihorean, Cupa Presei la Pescuit a adunat nu mai puțin de 16 ziariști de la opt redacții locale.

În concurs s-au prins peste 22 de kg de pește, majoritatea exemplarelor fiind din specia crap.

După șase ore de luptă cu vremea rea și cu exemplarele din baltă, câștigător a fost declarat Octavian Popa de la Jurnal bihorean, care a capturat 8,36 de kilograme de pește.

Pe locul doi s-a casat Szatmaryi Tibor de la informatiadebihor.ro, cu 3,94 de kg iar pe locul trei Marius Buda de la Radio Transilvania, cu 3,68 de kg.

Ciprian Banici de la Crișana a reușit să prindă cel mai mare pește, unul de 2,38 de kilograme și să câștige premiul special pentru cea mai mare captură.

Concursul a început la ora 6:30, a durat șase ore și a fost individual, fiecare redacţie putând fi reprezentată în competiţie de câte doi participanţi.

La final, câştigătorii au fost stabiliţi în ordine descrescătoare în funcţie de greutatea totată a peştelui prins.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult