Categorized | Social

Jurnal Bihorean și Crișana au cei mai buni ziariști-pescari

Sâmbătă, la Comlexul Camelot din Husasău de Criș a avut loc ediția a XI-a a Cupei Presei la Pescuit. După șase ore de concurs, premiul pentru cea mai mare cantitate de pește a fost câștigat de Octavian Popa de la Jurnal bihorean, iar premiul pentru cel mai mare pește a fost câștigat de Ciprian Banici de la Crișana.

Desfășurată la Complexul Camelot din Husasău de Criș, și organizată de Spinul Bihorean, Cupa Presei la Pescuit a adunat nu mai puțin de 16 ziariști de la opt redacții locale.

În concurs s-au prins peste 22 de kg de pește, majoritatea exemplarelor fiind din specia crap.

După șase ore de luptă cu vremea rea și cu exemplarele din baltă, câștigător a fost declarat Octavian Popa de la Jurnal bihorean, care a capturat 8,36 de kilograme de pește.

Pe locul doi s-a casat Szatmaryi Tibor de la informatiadebihor.ro, cu 3,94 de kg iar pe locul trei Marius Buda de la Radio Transilvania, cu 3,68 de kg.

Ciprian Banici de la Crișana a reușit să prindă cel mai mare pește, unul de 2,38 de kilograme și să câștige premiul special pentru cea mai mare captură.

Concursul a început la ora 6:30, a durat șase ore și a fost individual, fiecare redacţie putând fi reprezentată în competiţie de câte doi participanţi.

La final, câştigătorii au fost stabiliţi în ordine descrescătoare în funcţie de greutatea totată a peştelui prins.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult