Categorized | Social

Caravana BookLand vă așteaptă cu mic cu mare în Oradea Shopping City!

Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România, BookLand, va rămâne în Oradea Shopping City până la sfârșitul săptămânii și îi așteaptă pe toți iubitorii de carte la o întâlnire culturală distractivă. Organizatorii au pregătit un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică și jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, asezonate cu multă voie bună și un strop de artă.

Cunoscutul caricaturist și fotograf orădean Ovidiu Pascu își va expune lucrările în cadrul caravanei Bookland toată săptămâna, iar elevii de la Liceul de Arta din Oradea, coordonați de profesorul Sebastian Bratu vor susține astăzi, 30 mai, de la ora 18.45, un recital de muzică clasică.

Mâine, de la ora 18.00, vor vorbi despre carte scriitorii Răzvan Coloja, Traian Stef, Ioan Moldovan și Mircea Pricăjan, împreună într-o sesiune de lectură publică.

De Ziua Copilului, săptămâna aceasta, cei mici vor fi cei mai răsfățați! Vineri 1 iunie, de la ora 18:30, copiii de la Palatul Copiilor, coordonați de profesoara Ana Maria Gal vor susține un concert de muzică populara.

„Dacă vrei să-i faci o surpriză copilului tău drag, intră pe pagina de Facebook BookLand Targ Si Librarie și participă la concursul nostru de 1 iunie.

Poți câștiga o carte de povești fermecătoare: Balul Florilor, de Sigrid Laube de la Editura Cartea Copiilor”

se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă.

BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult