Categorized | Social

Caravana BookLand vă așteaptă cu mic cu mare în Oradea Shopping City!

Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România, BookLand, va rămâne în Oradea Shopping City până la sfârșitul săptămânii și îi așteaptă pe toți iubitorii de carte la o întâlnire culturală distractivă. Organizatorii au pregătit un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică și jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, asezonate cu multă voie bună și un strop de artă.

Cunoscutul caricaturist și fotograf orădean Ovidiu Pascu își va expune lucrările în cadrul caravanei Bookland toată săptămâna, iar elevii de la Liceul de Arta din Oradea, coordonați de profesorul Sebastian Bratu vor susține astăzi, 30 mai, de la ora 18.45, un recital de muzică clasică.

Mâine, de la ora 18.00, vor vorbi despre carte scriitorii Răzvan Coloja, Traian Stef, Ioan Moldovan și Mircea Pricăjan, împreună într-o sesiune de lectură publică.

De Ziua Copilului, săptămâna aceasta, cei mici vor fi cei mai răsfățați! Vineri 1 iunie, de la ora 18:30, copiii de la Palatul Copiilor, coordonați de profesoara Ana Maria Gal vor susține un concert de muzică populara.

„Dacă vrei să-i faci o surpriză copilului tău drag, intră pe pagina de Facebook BookLand Targ Si Librarie și participă la concursul nostru de 1 iunie.

Poți câștiga o carte de povești fermecătoare: Balul Florilor, de Sigrid Laube de la Editura Cartea Copiilor”

se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă.

BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult