Categorized | Cultură

Teatrul Regina Maria va avea un sfârșit de săptămână bogat în evenimente

Teatrul Regina Maria întreprinde în acest sfârșit de săptămână o serie de activități la care orpdenii sunt invitați să participe. Printre ele se numără o reprezentanție gratuită  a piesei „Vrăjitorul din oz” în Orășelul Copiilor dar și deplasări la festivaluri din Petroșani și Sibiu.

Prima dintre activitățile care merită amintite este participarea la Bursa Spectacolelor de la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

O delegaţie a Teatrului Regina Maria va fi prezentă zilele acestea la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (25 mai – 3 iunie) la Bursa Spectacolelor.

Evenimentul (31 mai – 2 iunie) reprezintă singura platformă de prezentare a actului cultural în țara noastră, reunind artiști și manageri ce își prezintă oferta de spectacole, caută soluții pentru promovarea schimbului cultural și leagă parteneriate.

Vineri, 1 iunie, Trupa Arcadia, va prezenta la Festivalul „Feţi Frumoşi, Zâne Bune şi Ilene Cosânzene” de la Teatrul Dramatic Ion. D. Sîrbu de la Petroşani, de Ziua Copilului, spectacolul cu decoruri 3D, „20.000 De Leghe Sub Mări” în regia artistică a lui Radu Dinulescu.

Spectacolul va avea loc de la ora 11:00, în sala mare a Teatrului.

Cei mai mici dintre orădeni vor avea ocazia să vadă, tot de Ziua Copilului, piesa „Vrăjitorul Din Oz” (în regia artistică a lui dan Mirea), gratuit, în Orăşelul Copiilor.

Spectacolul de vineri va începe la ora 10:30 în Amfiteatrul în aer liber de la Orăşelul Copiilor din Rogerius. Povestea lui Dorothy, a lui Toto şi a Marelui Oz îi va încânta pe toţi cei mici şi pe cei mari, deopotrivă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult