Categorized | Social

Vatman înjurat și bătut la Oradea

Agresiunile pe liniile din tramvai se înmulțesc în Oradea. Miercuri, 30 mai, în jurul orei 23:00, la cap linie Nufărul, un vatman a fost agresat de o persoană rămasă până în acest moment neidentificată.

Conform reprezentanților OTL, după ce călătorii din tramvaiul cu numărul 18-118 au coborât la staţia Ciheiului, tramvaiul s-a pus în mişcare în direcţia Nufărul.

La trecerea de pietoni de după intersecţie, un pieton, deranjat de faptul că tramvaiul a mărit viteza după acesta a traversat dinspre Mc’Donald’s către partea opusă a străzii, s-a oprit în loc înjurându-l pe vatman.

Ajuns în cap de linie Nufărul, vatmanul a coborât din tramvai în staţie unde se afla şi una din colegele sale.

Luat prin surprindere, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către pietonul care, cu câteva minute înainte, l-a înjurat.

Agresatul a sunat la numărul unic de urgenţă şi un echipaj s-a deplasat la faţa locului.

Împreună cu vatmanul, echipajul a încercat prinderea agresorului care, între timp, a fugit de la faţa locului, în zona străzilor C. Nottara şi Corea. Nu a mai fost găsit.

La întoarcerea la cap linie Nufărul, un echipaj al ambulanţei i-a acordat vatmanului îngrijiri medicale.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Vatman înjurat și bătut la Oradea”

  1. Mortu spune:

    Cred ca in situatiile de genul trebuie sa se raspunda cu violenta si sa-l pui la pamant pe respectivul 🙂 … pana vine cine trebe sa-i traga si aia o bataie zdravana in duba … cum se face pe la noi :))

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult