Categorized | Social

Vatman înjurat și bătut la Oradea

Agresiunile pe liniile din tramvai se înmulțesc în Oradea. Miercuri, 30 mai, în jurul orei 23:00, la cap linie Nufărul, un vatman a fost agresat de o persoană rămasă până în acest moment neidentificată.

Conform reprezentanților OTL, după ce călătorii din tramvaiul cu numărul 18-118 au coborât la staţia Ciheiului, tramvaiul s-a pus în mişcare în direcţia Nufărul.

La trecerea de pietoni de după intersecţie, un pieton, deranjat de faptul că tramvaiul a mărit viteza după acesta a traversat dinspre Mc’Donald’s către partea opusă a străzii, s-a oprit în loc înjurându-l pe vatman.

Ajuns în cap de linie Nufărul, vatmanul a coborât din tramvai în staţie unde se afla şi una din colegele sale.

Luat prin surprindere, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către pietonul care, cu câteva minute înainte, l-a înjurat.

Agresatul a sunat la numărul unic de urgenţă şi un echipaj s-a deplasat la faţa locului.

Împreună cu vatmanul, echipajul a încercat prinderea agresorului care, între timp, a fugit de la faţa locului, în zona străzilor C. Nottara şi Corea. Nu a mai fost găsit.

La întoarcerea la cap linie Nufărul, un echipaj al ambulanţei i-a acordat vatmanului îngrijiri medicale.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Vatman înjurat și bătut la Oradea”

  1. Mortu spune:

    Cred ca in situatiile de genul trebuie sa se raspunda cu violenta si sa-l pui la pamant pe respectivul 🙂 … pana vine cine trebe sa-i traga si aia o bataie zdravana in duba … cum se face pe la noi :))

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult