Categorized | Sport

„Roș-albaștrii” au remizat la Piatra Olt și au încheiat campionatul pe locul 8

Formația orădeană de fotbal FC Bihor a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0, jocul disputat sâmbătă în deplasare, la Piatra Olt, în compania formației locale FC Olt, în ultima etapă din actuala ediție a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a.

Meciul, echilibrat în prima parte, a fost controlat de bihoreni în partea a doua a mitanului secund, când și-au creat mai multe ocazii decât adversarii.

În minutul 20, după un început mai bun al gazdelor, Diarra a centrat în careu, Ov. Popa a reluat spre poartă, mingea s-a dus însă pe lângă bară.

În replică însă, în minutul 32, Melcea a executat o lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga, dar mingea s-a oprit în plasa laterală.

În partea a doua, tot gazdele au început mai bine și în minutul 70, la o lovitură liberă periculoasă de la 17 metri pentru FC Olt, Burcea i-a așezat mingea lui Coedan, care a şutat pe jos, portarul Popescu a agăţat balonul cu piciorul, reușind să respingă.

În minutul 73, Florean a trimis un şut la colţul scurt de pe stânga, dar Bugiu a reţinut fără probleme.

Debutantul Bacter, la un pas de victorie

FC Bihor și-a intensificat atacurile în final și în minutul 84 s-a creat o ocazie mare pentru orădeni, după o centrare de pe dreapta, debutantul Bacter a reluat cu capul din 6 metri, pe lângă bară.

S-a încheiat, astfel, la egalitate, cu scorul de 0-0, un joc care o plasează pe FC Bihor pe poziția a VIII-a a clasamentului final.

„A fost un meci disputat. Puteam obține mai mult pe final, dacă Bacter nu rata acea ocazie imensă. Sunt mulțumit că am putut să promovăm doi jucători, Ovidiu Popa și Bacter, care au debutat și au avut o evoluție bună”

a declarat după joc antrenorul orădean Gheorghe Ghiț.

FC Bihor: Popescu – Bic, Danci, Diarra, M. Popa, O. Popa, Oltean (cpt.), Petrache, Sorian, Zahardini, Florean. Rezerve: Avram – Bacter, Bârză, Coroian, Pop, Selagea, Hadâr. Antrenor: Gheorghe Ghiţ

FC Olt: Bugiu – Polgar, Bogdanovici, Irimescu, Corneanu, Lengyel, Huşanu, Vîlcică, Melcea, Giurcă, Aug. Chiriţă (cpt.). Rezerve: Perşinaru – Cruşoveanu, Cuedan, Cocorăscu, Burcea, Neacşu, Matei. Antrenor: Dan Oprescu.

Cealaltă echipă a județului, Luceafărul Oradea a învins acasă pe Chindia Târgoviște cu 1-0 încheind campionatul pe locul 6.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4325 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult