Categorized | Sport

„Roș-albaștrii” au remizat la Piatra Olt și au încheiat campionatul pe locul 8

Formația orădeană de fotbal FC Bihor a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0, jocul disputat sâmbătă în deplasare, la Piatra Olt, în compania formației locale FC Olt, în ultima etapă din actuala ediție a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a.

Meciul, echilibrat în prima parte, a fost controlat de bihoreni în partea a doua a mitanului secund, când și-au creat mai multe ocazii decât adversarii.

În minutul 20, după un început mai bun al gazdelor, Diarra a centrat în careu, Ov. Popa a reluat spre poartă, mingea s-a dus însă pe lângă bară.

În replică însă, în minutul 32, Melcea a executat o lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga, dar mingea s-a oprit în plasa laterală.

În partea a doua, tot gazdele au început mai bine și în minutul 70, la o lovitură liberă periculoasă de la 17 metri pentru FC Olt, Burcea i-a așezat mingea lui Coedan, care a şutat pe jos, portarul Popescu a agăţat balonul cu piciorul, reușind să respingă.

În minutul 73, Florean a trimis un şut la colţul scurt de pe stânga, dar Bugiu a reţinut fără probleme.

Debutantul Bacter, la un pas de victorie

FC Bihor și-a intensificat atacurile în final și în minutul 84 s-a creat o ocazie mare pentru orădeni, după o centrare de pe dreapta, debutantul Bacter a reluat cu capul din 6 metri, pe lângă bară.

S-a încheiat, astfel, la egalitate, cu scorul de 0-0, un joc care o plasează pe FC Bihor pe poziția a VIII-a a clasamentului final.

„A fost un meci disputat. Puteam obține mai mult pe final, dacă Bacter nu rata acea ocazie imensă. Sunt mulțumit că am putut să promovăm doi jucători, Ovidiu Popa și Bacter, care au debutat și au avut o evoluție bună”

a declarat după joc antrenorul orădean Gheorghe Ghiț.

FC Bihor: Popescu – Bic, Danci, Diarra, M. Popa, O. Popa, Oltean (cpt.), Petrache, Sorian, Zahardini, Florean. Rezerve: Avram – Bacter, Bârză, Coroian, Pop, Selagea, Hadâr. Antrenor: Gheorghe Ghiţ

FC Olt: Bugiu – Polgar, Bogdanovici, Irimescu, Corneanu, Lengyel, Huşanu, Vîlcică, Melcea, Giurcă, Aug. Chiriţă (cpt.). Rezerve: Perşinaru – Cruşoveanu, Cuedan, Cocorăscu, Burcea, Neacşu, Matei. Antrenor: Dan Oprescu.

Cealaltă echipă a județului, Luceafărul Oradea a învins acasă pe Chindia Târgoviște cu 1-0 încheind campionatul pe locul 6.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult