Categorized | Social

Bolojan va premia cel mai gospodar orădean

În cadrul campaniei „Umbrela Verde”, lansată în Oradea ca urmare a câştigării de către municipiul Oradea a titlului de „Capitala Verde a României”, are loc un concurs inedit, care a început pe 1 iunie şi se întinde pănă pe 15 iunie 2012. Concret, orădenii care își amenajează cel mai frumos spațiile verzi din fața blocului vor fi premiați.

Între 1 si 15 iunie orădeni au fost invitaţi să demonstreze cât sunt de gospodari. Pentru a demonstra acest lucru, ei au fost încurajaţi să îşi amenajeze cât mai frumos spaţiile verzi din faţa blocurilor, să le fotografieze şi să le înscrie în concursul intitulat „Spaţii verzi de care suntem mândri”.

Înscrierea s-a făcut prin trimiterea unei fotografii cu spațiul verde amenajat pe adresa de mail: mircea.stejeran@oradea.ro.

Juriul concursului este format din primarul Ilie Bolojan, reprezentanţi ai autorităţilor de mediu şi membri ai echipei Umbrela Verde. Juriul va acorda o nota cuprinsă între 1 şi 10 fiecărui spatiu verde înscris în concurs, iar primii clasaţi vor fi vizitați de comisie.

La final, orădenii care se vor clasa pe locul I vor câștiga un foişor de grădină, cei de pe locul II o maşină de tuns iarba și cei de pe locul III un set de grădinărit.

Pe lângă aceste premii, vor fi oferite şi premii speciale pentru acele spaţii verzi, care vor impresiona membrii juriului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4338 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult