Categorized | Cultură

„Viziuni suprapuse” la Galeria de Arte Vizuale de pe Republicii

Uniunea Artiştilor Platici din România, filiala Oradea îi invită pe orădeni vineri, 15 iunie, la ora 18:00 la vernisajul expoziţiei de pictură şi fotografie, intitulat „Viziuni suprapuse”. Lucrările sunt semnate de artiştii Angela Szabo (pictură) şi Andrei Posmoşanu (fotografie).

Expoziția va avea loc la Galeria de Arte Vizuale, str. Republicii nr. 15. Angela Szabo va prezenta 20 de tablouri pictate în tehnica acrilic/pânză iar Andrei Posmoşanu va expune 20 de portrete foto. În deschidere vor vorbi conf. univ. dr. Ramona Novicov, critic de artă şi Călin Ghemiş, arhelog şi speolog.

 „De Andrei Posmoşanu mă leagă o prietenie mai veche născută dintr-o pasiune comună, speologia. Întotdeauna l-am considerat pe Posmoşanu un fotograf foarte talentat şi un portretist minunat.

Cochetam cu idea acestui proiect comun de ceva vreme şi acum am reuşit să adun o serie de lucrări care, cred eu se imbină armonios cu fotografiile lui Andrei”

a spus pictoriţa Angela Szabo.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4338 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult