Categorized | Social

Odată cu elevii, mai multe autobuze și tramvaie au intrat în vacanță

Începând de luni, 25 iunie 2012, mijloacele de transport în comun aparţinând OTL SA vor circula conform graficelor de zile lucrătoare cu vacanţă. Se va schimba însă numărul de autobuze și tramvaie care vor ieși în teren.

Conform reprezentanților OTL SA, începând de luni, pe liniile 2, 3R și 3N, din 24 de tramvaie se va circula în orele de vârf cu 19 tramvaie, iar în afara orelor de vârf, din 19 tramvaie vor mai circula 17.

Pe liniile 1R şi 1N, din 18 tramvaie vor circula în ore de vârf 16, iar în afara orelor de vârf 13.

Și în ceea ce privește autobuzele, numărul celor care vor ieși pe teren va fi mai mic.

Pe linia 11, în loc de 3 autobuze se va circula cu 2, pe linia 12 – din 8 autobuze se va circula cu 5, pe linia 17 – din 6 autobuze se va circula cu 5 iar pe linia 14 – se va circula cu acelaşi număr de autobuze până la 1 iulie 2012.

Numărul de autobuze va rămâne același și pe liniile 10, 13, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 şi 26.

Graficele pentru zilele nelucrătoare din perioada de vacanţă şcolară rămân neschimbate.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult