Categorized | Social

Noii decani și-au început mandatele la Universitatea din Oradea

Luni, 25 iunie, în Ședința de Senat a Universității din Oradea a fost validat concursul pentru decanatele instituției. Astfel, așa cum a susținut și rectorul Constantin Bungău la ultima conferință de presă, de marți, 26 iunie, noii decani și-au început activitatea.

După o perioadă destul de agitată, în care profesorii care au vrut să ajungă decani s-au pregătit, și-au prezentat proiectele manageriale și au câștigat concursurile, luni, a venit și confirmarea din partea Senatului Universității.

În urma concursului, la Facultatea de Arte, decan este prof.univ.dr. Agneta Marcu (care a obținut 90 de puncte la concurs), la Facultatea de Construcţii şi Arhitectură – prof.univ.dr. Aurora Mancia (83 de puncte), la Facultatea de Drept – prof.univ.dr. Valentin Mirişan (88 de puncte), la Facultatea de Geografie, Turism şi Sport – prof.univ.dr. Alexandru Ilieş (93 de puncte), la Facultatea de Inginerie Energetică şi Management Industrial – conf.univ.dr. Gabriel Valentin Bendea (88 de puncte), la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei – prof.univ.dr. Teodor Leuca (96 de puncte), la Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică – prof.univ.dr. Alexandru Pele (88 de puncte), la Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării – prof.univ.dr. Ioan Horga (83 de puncte), la Facultatea de Litere – prof.univ.dr. Teodor Mateoc (83 de puncte).

La Facultatea de Medicină şi Farmacie – conf.univ.dr. Florian Dorel Bodog (90 de puncte), la Facultatea de Protecţia Mediului – prof.univ.dr. Ioan Chereji (90 de puncte), la Facultatea de Ştiinţe – prof.univ.dr. Sanda Monica Filip (96 de puncte), la Facultatea de Ştiinţe Economice – conf.univ.dr. Adriana Giurgiu (89 de puncte), la Facultatea de Ştiinţe Socio – Umane – prof.univ.dr. Floare Chipea (95 de puncte) și la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop dr. Vasile Coman” – prof.univ.dr. Dumitru Megheşan (85 de puncte).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4335 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult