Categorized | Social

Ziua Dunării, o bucurie pentru cei mai mici dintre orădeni

De „Ziua Dunării”, Administraţia Bazinală de Apă Crişuri, în parteneriat cu Administraţia Imobiliară Oradea va serba în Orășelul Copiilor „Lumea fascinantă a Dunării”. În cadrul evenimentul copiii vor putea asculta poveşti, vor răsfoi eciclopedii cu peşti, se vor juca şi vor afla lucruri noi din mini-laboratorul de biologie.

Cei mici sunt așteptați la „Ziua Dunării ” vineri, 29 iunie 2012, între orele 11:30 şi 13:30.

„Galeria cu acvarii va găzdui două centre dedicate copiilor şi părinţilor. Anul acesta ne propunem să aducem în prim plan fascinanta hume a apelor din bazinul Dunării.”

a declarat Pásztor Sándor, directorul ABA Crişuri.

„Centrul de Poveşti” va presupune jocuri interactive şi lecturarea poveştii „Peripeţiile lui Stropi în ţările Dunării”, iar în cadrul „Centrului de Biologie” se vor prezenta peşti şi vieţuitoare din Bazinul Dunării.

Anul acesta este al nouălean an consecutiv când milioane de copii din Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Serbia, România, Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina sărbătoresc ziua celui mai fascinant fluviu din Europa.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4286 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Ziua Dunării, o bucurie pentru cei mai mici dintre orădeni”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Ziua Dunării, o bucurie pentru cei mai mici dintre orădeni […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Needucați, indolenți sau complici? Cum ar trebui să ne raportăm la PSD-iști?

Nu toți sunt condamnați pentru fraudă electorală, nu toți merg la vânătoare cu Țiriac, nu toți înjură ziariști sau debiteză obscenități în fața femeilor. Nu toți se laudă că au mitraliere acasă, nu toți vin la muncă cu mașini de zeci de mii de euro, nu toți truchează licitații. Alături de ei, într-o țesătură fină, sunt vârstnici vulnerabili și copii neștiutori, tineri plini de elan și medici cu halate rupte în coate pe băncile universităților. Exact cum militanții Statului Islamic își făceau „cuiburi” în școli și grădinițe ca să nu îi poată găsi rachetele inamice fără a face victime nevinovate. Cum poți tu, univeresitar cu lucrări științifice de valoare să nu vezi că Daea sau Dăncilă sunt, după toate defenițiile, analfabeți funcționali? Asta este meritocrația în care îți dorești să trăiască copiii tăi? Cum poți să nu vezi clar că legile justiției sunt modificate ca să servească unui om sau unui grup de oameni? Și nu o lege, ci mai multe legi, cu același target? Cum poți să te mulțumești cu 60 de km de autostradă pe an? Și dacă continui să faci parte din așa ceva, cum ar trebui eu și ceilalți care vrem să trăim într-o țară condusă de oameni competenți, cu legi care să îi bage pe cei care fură în pușcărie și în fața cărora să fim toți egali și cu drumuri decente pe care să putem circula, cum ar trebui să ne raportăm la tine?

Citește mai mult