Categorized | Social

Ziua Dunării, o bucurie pentru cei mai mici dintre orădeni

De „Ziua Dunării”, Administraţia Bazinală de Apă Crişuri, în parteneriat cu Administraţia Imobiliară Oradea va serba în Orășelul Copiilor „Lumea fascinantă a Dunării”. În cadrul evenimentul copiii vor putea asculta poveşti, vor răsfoi eciclopedii cu peşti, se vor juca şi vor afla lucruri noi din mini-laboratorul de biologie.

Cei mici sunt așteptați la „Ziua Dunării ” vineri, 29 iunie 2012, între orele 11:30 şi 13:30.

„Galeria cu acvarii va găzdui două centre dedicate copiilor şi părinţilor. Anul acesta ne propunem să aducem în prim plan fascinanta hume a apelor din bazinul Dunării.”

a declarat Pásztor Sándor, directorul ABA Crişuri.

„Centrul de Poveşti” va presupune jocuri interactive şi lecturarea poveştii „Peripeţiile lui Stropi în ţările Dunării”, iar în cadrul „Centrului de Biologie” se vor prezenta peşti şi vieţuitoare din Bazinul Dunării.

Anul acesta este al nouălean an consecutiv când milioane de copii din Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Serbia, România, Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina sărbătoresc ziua celui mai fascinant fluviu din Europa.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Ziua Dunării, o bucurie pentru cei mai mici dintre orădeni”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Ziua Dunării, o bucurie pentru cei mai mici dintre orădeni […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult