Categorized | Social

Ziua Dunării, o bucurie pentru cei mai mici dintre orădeni

De „Ziua Dunării”, Administraţia Bazinală de Apă Crişuri, în parteneriat cu Administraţia Imobiliară Oradea va serba în Orășelul Copiilor „Lumea fascinantă a Dunării”. În cadrul evenimentul copiii vor putea asculta poveşti, vor răsfoi eciclopedii cu peşti, se vor juca şi vor afla lucruri noi din mini-laboratorul de biologie.

Cei mici sunt așteptați la „Ziua Dunării ” vineri, 29 iunie 2012, între orele 11:30 şi 13:30.

„Galeria cu acvarii va găzdui două centre dedicate copiilor şi părinţilor. Anul acesta ne propunem să aducem în prim plan fascinanta hume a apelor din bazinul Dunării.”

a declarat Pásztor Sándor, directorul ABA Crişuri.

„Centrul de Poveşti” va presupune jocuri interactive şi lecturarea poveştii „Peripeţiile lui Stropi în ţările Dunării”, iar în cadrul „Centrului de Biologie” se vor prezenta peşti şi vieţuitoare din Bazinul Dunării.

Anul acesta este al nouălean an consecutiv când milioane de copii din Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Serbia, România, Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina sărbătoresc ziua celui mai fascinant fluviu din Europa.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Ziua Dunării, o bucurie pentru cei mai mici dintre orădeni”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Ziua Dunării, o bucurie pentru cei mai mici dintre orădeni […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult